transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-06-2015

Concursul Digital Kids powered by UPC Romania si-a desemnat castigatorii primei editii

Concursul Digital Kids powered by UPC Romania si-a desemnat castigatorii primei editii

Prima editie a concursului Digital Kids powered by UPC România si-a desemnat câstigătorii în cadrul finalei organizate pe data de 10 iunie. La acest eveniment si-au prezentat proiectele 19 concurenti, care au demonstrat juriului că originalitatea, creativitatea si tehnologia sunt îmbinate perfect în proiectele lor. În urma interviurilor cu finalistii si a deliberărilor, Juriul a decis să acorde în total 15 premii la cele 5 categorii de concurs: Jocuri, Aplicatii pentru scoală, Utilitare, Roboti si Multimedia.

În competitie s-au înscris copii cu vârsta între 8 si 14 ani, iar după verificarea eligibilitătii au rămas în concurs 40 de proiecte, care au fost evaluate de un juriu independent format din profesionisti în domeniul IT, jurnalisti si bloggeri.

După lansarea, în 2012, a platformei Tech School, ulterior transformată în Smart Nation, UPC România continuă să se implice în proiecte educationale din zona tehnologiei prin sustinerea concursului Digital Kids. Această competitie i-a provocat pe copii să-si transforme ideile în proiecte viabile, ceea ce reprezintă o abordare diferită, extrem de utilă pentru pregătirea lor. Astfel de initiative sunt cu atât mai relevante cu cât tehnologia este prezenta în vietile noastre mai mult că oricând. Cu toate acestea, elevii români nu învată la scoală despre tehnologie sau despre programare.
La nivelul Uniunii Europene există peste 4 milioane de locuri de muncă în IT&C, iar acestora li se adaugă 100.

000 de noi astfel pe posturi anual, de aceea abilitătile digitale devin din ce în ce mai importante.

Concursul Digital Kids powered by UPC România, aflat la prima editie anul acesta,  si-a propus să identifice, premieze si promoveze copiii si adolescentii pasionati de tehnologie si robotică. Pentru prima dată, copiilor nu le-au fost testate cunostintele teoretice în domeniul informaticii, ci au fost invitati si îndemnati să realizeze proiecte practice: aplicatii, pagini web, colaje multimedia, jocuri utilizând orice limbaje de programare sau platforme online disponibile, scopul fiind acela de a le provoca si dezvolta creativitatea.

Câstigătorii Concursului Digital Kids powered by UPC România au fost premiati cu dispozitive care să îi ajute să îsi urmeze pasiunea pentru tehnologie: laptopuri, smartphone-uri, tablete grafice si alte gadgeturi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar