transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2016

Connect Box de la UPC are 100.000 de utilizatori la 10 luni de la lansare

Connect Box de la UPC are 100.000 de utilizatori la 10 luni de la lansare

100.000 de români au achizitionat Connect Box, echipamentul wireless de ultimă generatie care însoteste serviciul de internet din portofoliul UPC, în primele zece luni de la lansare. Dispozitivul le asigură utilizatorilor o viteză de internet prin Wi-Fi de până la 500 Mbps, stabilitate a conexiunii, acoperire în orice colt al casei si este oferit gratuit clientilor de internet UPC.

Tot mai multi abonati UPC – aproape 80% – aleg să utilizeze internetul Wi-Fi, iar prin cel mai nou standard de conectare wireless, acestia au asigurat accesul la cele mai mari viteze de internet.

Prin investitiile continue în produsele de internet, astăzi, UPC le oferă clientilor cea mai mare viteză de download prin internet Wi-Fi din România, conform celor mai recente statistici publicate pe platforma netograf.ro pentru 2016.  

Nevoia de mobilitate a românilor este în continuă crestere, mai ales în rândul tinerilor. Conform unui studiu de piată realizat de UPC, în medie, un utilizator detine 3,6 echipamente prin care accesează internetul acasă, iar în intervalele orare obisnuite de utilizare sunt conectate simultan la internet aproximativ 2,4 persoane într-o locuintă.

UPC adresează aceste nevoi cu echipamentul Connect Box, ales de 100.000 de români, oferindu-le cea mai bună experientă Wi-Fi din România (conform ofertei publice a principalilor furnizori de internet), oriunde în casă, indiferent de numărul de dispozitive. Rata de adoptie a noului modem a fost foarte rapidă, două treimi din clientii care au ales Connect Box provenind dintre clientii de internet UPC deja existenti.Pe segmentul business, peste 2.000 de companii au achizitionat servicii internet de la UPC cu modemul Connect Box inclus.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar