transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-06-2015

cora Alexandriei, primul magazin in care romanii pot plati cu mobilPay Wallet

cora Alexandriei, primul magazin in care romanii pot plati cu mobilPay Wallet

Începând cu 1 iunie 2015, clientii hipermarketului cora de pe Soseaua Alexandriei, din Bucuresti, îsi pot achita cumpărăturile la casă direct de pe smartphone, prin aplicatia mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay, liderul pietei locale de mobile payments. cora Alexandriei devine astfel primul hipermarket din România care implementează plata cu un portofel digital, urmând ca, în timp, toate magazinele cora să ofere si acest serviciu clientilor lor.

Aplicatia mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit pe toate terminalele smart ce rulează principalele sisteme de operare. Odată ce utilizatorul si-a înregistrat un card în aplicatie, plata cumpărăturilor în hipermarketul cora se va putea face foarte rapid, prin scanarea unui cod QR, afisat la casa de marcat.

„Plătile mobile sunt într-o crestere continuă si reprezintă o nevoie naturală într-o lume tot mai conectată, în care consumatorii caută să folosească cât mai putin cash-ul, iar telefonul mobil le este mereu la îndemână. După implementarea plătilor în mijloace de transport în comun sau la restaurante, retailul era pasul firesc pentru mobilPay Wallet, iar parteneriatul dintre NETOPIA mobilPay si cora reprezintă o inovatie în acest segment, permitându-ne să oferim cea mai rapidă, simplă si eficientă metodă de plată posibilă”, declară Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Datele NETOPIA arată că numărul tranzactiilor procesate prin intermediul portofelului digital mobilPay Wallet a crescut de 10 ori în primul trimestru al acestui an fată de aceeasi perioadă a anului trecut, în timp ce valoarea lor a crescut de trei ori în acelasi interval.

„Prin introducerea plătii cu portofelul digital, cora contribuie în continuare la dezvoltarea comertului modern în România, Credem că este un pas important, o măsură benefică pentru consumatorii români, care sunt extrem de deschisi inovatiei. Pentru cora este o reconfirmare a preocupării constante de a pune inovatia în slujba clientilor nostri si as aminti aici serviciul coradrive, de shopping online, care functionează cu succes”, a declarat Philippe Lejeune, CEO cora România.Lansată în martie 2013, aplicatia mobilPay Wallet este disponibilă pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS si Android. Aplicatia poate fi descărcată gratuit din Google Play si App Store si poate fi folosită pentru pentru plata facturilor la utilităti, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurante sau pentru produse si servicii furnizate de comerciantii parteneri. În 2014, aplicatia mobilPay Wallet a fost integrată în MasterPass, serviciul digital global de la MasterCard, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a face cumpăraturi în afara tării, de la peste 40.000 de comercianti parteneri, dar si pe teritoriul tării, prin acordul de acceptare Masterpass al comerciantilor din România.

NETOPIA mobilPay este lider pe piata din România în ceea ce priveste plătile mobile. În iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competitii din Silicon Valley.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar