transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-01-2014

Cosmote Recharge - aplicatie pentru reincarcarea Cartelei Cosmote sau Frog

Cosmote Recharge - aplicatie pentru reincarcarea Cartelei Cosmote sau Frog

Cosmote România a lansat Cosmote Recharge, aplicatie care oferă posibilitatea de a reîncărca un număr de telefon COSMOTE preplătit, direct prin intermediul unui smartphone. COSMOTE Recharge nu necesită crearea unui cont, iar reîncărcarea se realizează rapid, prin introducerea în aplicatie a numărului de telefon COSMOTE ce se doreste a fi reîncărcat si a sumei dorite (între 5 si 100 de euro), plata aferentă făcându-se prin intermediul cardului bancar (de debit sau credit).

Fiecare număr al Cartelei COSMOTE sau Frog reîncărcat prin intermediul aplicatei COSMOTE Recharge va primi un bonus de 50 minute si 50 de SMS-uri în retea. Mai mult, numerele reîncărcate prin aplicatie până la data de 15 februarie 2014 vor primi ca bonus aditional 500 de minute în retea, iar cele reîncărcate până la data de 6 februarie primesc, în plus, si acces gratuit la aplicatia RadarMe powered by COSMOTE, valabil 1 lună de la momentul reîncărcării.

„Prin lansarea aplicatiei COSMOTE Recharge, le oferim clientilor nostri o optiune nouă si convenabilă de reîncărcare: o mamă poate să reîncarce contul prepaid al copilului său, fiul care lucrează în străinătate sau în alt oras din România poate efectua o reîncărcare a creditului pentru tatăl său etc. Astfel, prin simpla utilizare a smartphone-ului, clientii au la îndemână un instrument flexibil si prietenos”, a spus Olaf Lausen, Chief of Staff & Business Development Director Romania.

Aplicatia este compatibilă cu telefoanele care utilizează sistemul de operare Android 2.2 (sau mai recent) si iOS 4.0 (sau mai recent) si poate fi descărcată gratuit din Play Store si App Store.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar