transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2014

Cosmote Romania extinde reteaua 4G, ca parte a focusului strategic pe dezvoltarea infrastructurii

Cosmote Romania extinde reteaua 4G, ca parte a focusului strategic pe dezvoltarea infrastructurii

Ca urmare a intrării în vigoare a licentelor în noul spectru începând cu 6 aprilie, COSMOTE România anuntă că reteaua 4G a ajuns la 90% din teritoriu si populatie în Bucuresti, precum si în alte 19 orase, acoperind aproximativ 40% din locuitorii mediului urban. Alături de capitală, tehnologia de generatia a 4-a acoperă în prezent Bacău, Botosani, Brăila, Predeal, Buzău, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Bragadiru, Jilava, Otopeni, Baia Mare, Piatra Neamt, Busteni, Ploiesti, Sinaia, Satu Mare si Suceava.

Noul spectru permite viteze de descărcare de până la 150 Mbps si viteze de încărcare de până la 50 Mbps. Capacitatea retelei pentru 300 Mbps este testată în prezent de COSMOTE, fiind un pas firesc în demersul companiei de a câstiga cursa pentru viteza pe Internet.

În paralel cu investitiile în reteaua 4G realizate de COSMOTE, Romtelecom asigură o acoperire masivă cu tehnologii bazate pe fibră, furnizând conexiuni cu viteze de până la 1 Gbps pentru cei mai exigenti clienti si livrând servicii complete fix-mobil.

Cu serviciile de date 4G disponibile la capacitate maximă, clientii COSMOTE pot experimenta calitate video HD, asculta muzică online, încărca fotografii si fisiere mult mai rapid prin aplicatii sau diferite activităti online care necesită un răspuns rapid si o conexiune stabilă, precum jocurile în retea. Parteneriatele strategice, precum cel cu WhatsApp, rămân o prioritate ce generează rate de adoptie mari si îmbogătesc stilul de comunicare al consumatorilor.

“COSMOTE a fost primul operator care a demonstrat viteza de 150 Mbps în aprilie 2013. Vorbind deja de viteze de descărcare de 300 Mbps, asistăm la o nouă dovadă a ritmului uimitor al evolutiei tehnologice.

Noul spectru ne oferă posibilitatea de a aduce servicii de comunicatii bazate pe tehnologii avansate cu scopul de a îndeplini toate exigentele clientilor. Până la finalul anului, plănuim să dublăm acoperirea 4G din prezent si, până în 2015, vom intensifica si mai mult investitiile noastre, bazându-ne pe cresterea cererilor consumatorilor si a ratei de penetrare a smartphone-urilor, acoperind cu 4G/4G+ 100% din zonele urbane relevante. COSMOTE îsi uneste fortele cu Romtelecom investind mai mult de 170 milioane de euro, din care cea mai mare parte va fi alocată pentru optimizarea retelei, ca parte a strategiei de a livra servicii inovative, de încredere si complete”, a declarat Bob Konstantinidis, Director Executiv Operatiuni si Tehnologie, Romtelecom si COSMOTE România.

Toti clientii noi si existenti, care au un SIM si un echipament compatibile, se pot bucura de vitezele 4G în zonele acoperite dacă aleg un abonament COSMOTE Free L sau COSMOTE Free XL. Clientii existenti, care au deja alt plan tarifar din portofoliul COSMOTE Free cu un pret lunar mai mare de 8,8 euro (TVA inclus), pot opta pentru extraoptiunea Connect Extension+ pentru doar 5 euro/lună (TVA inclus).

Terminalele 4G disponibile în portofoliul de smartphone-uri al COSMOTE România sunt BlackBerry Z10 (999 RON, TVA inclus), HTC One 32GB (849 RON, TVA inclus), HTC One Mini (579 RON, TVA inclus), iPhone 5 16GB (1.599 RON, TVA inclus), iPhone 5C 16GB (1.499 RON, TVA inclus), iPhone 5S 16GB (1.999 RON, TVA inclus), LG G2 (799 RON, TVA inclus), Nokia Lumia 625 (1 RON, TVA inclus), Samsung Galaxy Note 3 (1.858 RON, TVA inclus), Samsung Galaxy S3 i9305 (919 RON, TVA inclus), Samsung Galaxy S4 i9505 (1.099 RON, TVA inclus), Samsung Galaxy S4 mini i9195 (699 RON, TVA inclus), oricare dintre aceste terminale împreună cu un abonament COSMOTE Free L (31 euro/lună, TVA inclus) cu un contract încheiat pe 24 de luni. De asemenea, clientii de date ai COSMOTE România se pot bucura de această experientă prin utilizarea tabletei Samsung Galaxy Note 10.1 N8020 (1.439 RON, TVA inclus), respectiv a modemurilor Connect E3276 (99 lei, TVA inclus) si Connect MF823 (99 lei, TVA inclus), oricare dintre aceste terminale fiind disponibile împreună cu abonamentul Connect Unlimited+ 30 (30,01 euro/lună, TVA inclus) cu un contract semnat pe 24 de luni.

Clientii COSMOTE România au la dispozitie, de asemenea, reteaua de date 3G de înaltă calitate, cu viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 267 de orase si peste 4.870 de localităti din România, acoperind aproximativ 72% din populatie si viteze de până la 21,6 Mbps prin tehnologia HSPA+ în restul tării. În total, serviciile 3G acoperă aproximativ 80% din populatia României.

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienti la 31 decembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai putin de cinci ani, COSMOTE România si-a depăsit competitorii în ceea ce priveste reteaua de acoperire natională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Topeng
otan yparxei kati neo peuotfme oloi me ta moutra epano kai to diafimisoume . an kai den nomizo oti ola ayta poy yposxonte einai pragmatikotita .dokimazoyne 4g xoris xrhstes 4g mesa sto diktio gia na doume ti tha doume eyxaristo
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar