transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2015

Cu M-Pesa, utilizatorii Vodafone Romania pot primi bani, din strainatate, prin Azimo si WorldRemit

Cu M-Pesa, utilizatorii Vodafone Romania pot primi bani, din strainatate, prin Azimo si WorldRemit

In parteneriat cu Azimo si WorldRemit, doi dintre cei mai importanti operatori de transfer digital de bani, la nivel international, Vodafone Romania introduce un nou serviciu pentru clientii sai – serviciul de transfer international de bani prin Vodafone M-Pesa. Intr-un mod sigur si inovator, noul serviciu faciliteaza transferurile de bani din strainatate, de la orice persoana din Europa, Statele Unite ale Americii si Canada catre orice client de servicii mobile al Vodafone Romania.

Utilizatorii Vodafone Romania care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiti in peste 2.100 de locatii semnalizate M-Pesa, din intreaga tara, sau ii pot folosi pentru a plati, direct de pe mobil, facturi de utilitati, pentru a face plata la diversi comercianti sau pentru reincarcarea Cartelei Vodafone. Utilizatorii Vodafone Romania care nu detin un cont M-Pesa vor avea acces la fonduri dupa ce se inregistreaza pentru serviciul M-Pesa, la cea mai apropiata locatie Vodafone M-Pesa.

“Le oferim clientilor nostri un serviciu inovator care este sigur, rapid si la un pret competitiv. Serviciul de transfer international prin Vodafone M-Pesa este prima platforma mobila pe piata din Romania care le permite romanilor sa primeasca bani din strainatate - din tari europene sau din Statele Unite ale Americii si Canada -  si sa acceseze fondurile imediat, la orice ora si in orice zi a saptamanii. Mai mult, clientii nostri care folosesc acest serviciu le pot multumi celor care le-au trimis bani, din strainatate, folosindu-se de traficul de date si minutele internationale gratuite, oferite drept bonus pentru fiecare tranzactie. Asadar, odata cu acest parteneriat dintre Vodafone M-Pesa, pe de o parte si Azimo si WorldRemit, de cealalta parte, primirea unor sume de bani din strainatate devine mai usoara si mai convenabila.

” a spus Valentin Stefan, Director, Business Development, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone Romania pot accesa si folosi fondurile in timp real, imediat ce tranzactia este confirmata printr-un SMS pe telefonul mobil al beneficiarului. In plus, utilizatorii beneficiaza de o serie de avantaje: serviciul este usor de utilizat, nu se percep comisioane suplimentare in cazul platilor directe din  contul M-Pesa, iar utilizatorul este notificat imediat ce tranzactia este confirmata.

Promotional, primul transfer catre Romania, folosind functia “mobile wallet”/ “portofel digital” de la Azimo sau WorldRemit, va fi gratuit, iar urmatoarele tranzactii vor beneficia de comisioane avantajoase.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar