transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2015

Cum putem recupera documentele sterse din memoria telefonului mobil - Tips&Tricks EuroGsm

Cum putem recupera documentele sterse din memoria telefonului mobil - Tips&Tricks EuroGsm

Din grabă sau neatentie, se întâmplă uneori să stergem din greseală fotografii, clipuri sau documente de pe telefon. Pentru aceste situatii, specialistii ThePhoneGeeks ai EuroGsm atrag atentia asupra existentei unor programe care permit recuperarea documentelor sterse din memoria telefonului mobil, atât în cazul sistemului de operare Android, cât si iOS.

„Este bine de stiut că partea de stocare a oricărui dispozitiv Android este partitionată. Zona în care se stochează fotografii, muzică, filme, clipuri video sau diverse alte fisiere se comportă ca o memorie externă”, a explicat Adriana Vlad – ThePhoneGeeks.

Astfel, cei care au instalat pe smartphone un manager de fisiere, pot observa două locatii atunci când navighează: Device - locul unde se află fisierele de sistem, respectiv Storage - locul unde sunt stocate muzica, fotografiile sau anumite documente descărcate. În cazul în care aceste date sunt sterse din greseală sau smartphone-ul este readus la setările din fabrică, datele pot fi recuperate cu ajutorul unor progame dedicate.

Printre aceste programe se numără Recuva, iCare Data Recovery sau Pandora Recovery. Acestea se descarcă si se instalează pe un PC, la care se conectează ulterior smartphone-ul prin cablu USB si se urmează pasii ceruti de program.

„Dacă vorbim de documente foarte importante, este de preferat sa apelăm la un centru specializat, deoarece, cu aceste programe care se pot folosi în mod gratuit, putem să compromitem documentul, mai ales dacă nu suntem foarte pregătiti în acest domeniu”, a mai precizat Adriana Vlad.Fată de dispozitivele cu Android, dispozitivele Apple oferă un plus de sigurantă, deoarece utilizează o criptare foarte complexă a datelor ce se află pe aceste spatii de stocare. Recuperarea datelor se face foarte greu, dar nu imposibil, unul dintre programele care pot ajuta la recuperarea lor de pe dispozitivele cu iOS fiind Recover Trashed Data.

În cazul în care documentele sterse erau stocate pe cardul de memorie al dispozitivului, acestea pot fi recuperate cu ajutorul unor programe precum PC Inspector Smart Recovery, PhotoRec, Digicam Photo Recovery sau Power Data Recovery.

Utilizarea acestor programe este foarte simplă, după instalarea lor pe un PC fiind necesară conectarea cardului de memorie, rularea programului, selectarea partitiei si fisierele care se doresc a fi recuperate, apoi acestea se salvează într-un nou folder.

„Ca să nu fim nevoiti să apelăm la aceste solutii, este bine să avem un backup la smartphone iar datele sa fie salvate într-un spatiu virtual de tip cloud”, a încheiat specialistul EuroGsm.

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea problemelor legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clientilor si de a încuraja utilizarea corectă si la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o retea de magazine extinsă la 113 unităti si 81 de orase în cei 18 ani de existentă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar