transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-06-2015

Depanero intra in reteaua Xerox Romania de parteneri autorizati pentru service

Depanero intra in reteaua Xerox Romania de parteneri autorizati pentru service

Xerox a inclus compania Depanero, cea mai mare firma de service din Romania in domeniile electro-IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile, in reteaua sa de parteneri autorizati. Parteneriatul presupune asigurarea de servicii de reparatii, cu acoperire la nivel national, pentru toate imprimantele Xerox A4 si A3, atat cele monocrom, cat si cele color, precum si pentru echipamentele multifunctionale color A4 si monocrom A3, cu viteze de pana la 24 pagini pe minut.

„Echipamentele Xerox sunt gandite si fabricate pentru a oferi clientilor maxim de calitate, atunci cand sunt intretinute si reparate in conditii optime”, a spus Radu Ghionaru, Director departament Service Xerox Romania. „Impreuna cu partenerii nostri de service, ne asiguram ca echipamentele Xerox primesc ajustarile, reparatiile si mentenanta de care au nevoie, in asa fel incat timpul de nefunctionare este redus la minim.”

„Parteneriatul cu Xerox ne permite sa adresam un nou segment de piata si este in deplin acord cu strategia noastra de diversificare a categoriilor de produse pentru care oferim servicii de consultanta si reparatii”, a declarat Adrian Antohi, Director General Depanero. „Cei 285 de angajati ai companiei Depanero au mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala, lucru care ne permite, la momentul actual, sa livram lunar servicii de cea mai buna calitate pentru o medie de 30.000 de clienti.”

Xerox ofera nu numai tehnologie de varf, ci si valoare adaugata, prin serviciile de service si suportul pe care il asigura clientilor. Compania se implica in derularea întregului proces, de la identificarea nevoilor clientilor si pana la oferirea, prin intermediul retelei de parteneri autorizati, a serviciilor privind reparatiile si intretinerea echipamentelor.

Serviciile Xerox reduc considerabil timpul de nefunctionare si permit scaderea costurilor, ca urmare a procesului de preintampinare si estimare corecta a fiabilitatii echipamentelor, in orice conditii de exploatare.Lista completa a partenerilor de service Xerox poate fi accesata aici. Acestia asigura controlul si mentin in parametrii optimi de functionare intreaga flota de echipamente aflata la clienti.

Xerox (NYSE: XRX) este lider global in managementul documentelor, al tehnologiei si al serviciilor de business, ajutand organizatiile sa transforme modul in care isi administreaza afacerile si informatiile. Cu sediul în Norwalk, Conn., Xerox are peste 140.000 de angajati, care ajuta clienti din peste 180 de tari. Xerox ofera servicii de business, echipamente de imprimare si tehnologie software si hardware pentru managementul informatiei - de la date, la documente.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar