transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2014

Deutsche Telekom, Telefonica Deutschland, Vodafone si MasterCard isi unesc fortele pentru a simplifica platile mobile

Deutsche Telekom, Telefonica Deutschland, Vodafone si MasterCard isi unesc fortele pentru a simplifica platile mobile

La Mobile World Congress, MasterCard a anuntat colaborarea dintre Deutsche Telekom, Telefónica Deutschland, Vodafone si TREVICA (o companie detinuta de MasterCard) pentru dezvoltarea unei noi platforme mobile si accelerarea dezvoltarii platilor mobile in Germania. Cei 3 operatori de telefonie mobila reprezinta 80% dintre abonatii din Germania, ceea ce inseamna ca bancile si institutiile financiare vor avea posibilitatea sa dezvolte la nivel de masa servicii de plati mobile pentru consumatori.

In loc de conectarea la un operator individual de telefonie mobila, bancile emitente se pot conecta acum la TREVICA si vor avea acces la mai multi operatori de telefonie mobila, cu o singura integrare a platformei TREVICA.

Tranzitia catre formele digitale de plata este pe un trend ascendent pe masura ce tot ce mai multi consumatori vor sa realizeze cumparaturi in siguranta. Stefano Parisse – Group Director Consumer Services la Vodafone explica: „Ne dorim sa ajutam bancile sa ajunga la cat mai multi consumatori, cu plati sigure NFC. Reducand costul pentru banci la integrare si timpul necesar intrarii pe piata, avem incredere ca vom avea in Germania un model ce va fi functional in intreaga Europa.”

Peter Vasco, Senior Vice President Business Unit Payment la Deutsche Telekom a adaugat: „Mergem in continuare pe drumul nostru de a face din platile mobile  o metoda uzuala pentru toata lumea. Parteneriatul pe care l-am incheiat este inca un pas in aceasta directie.”

Michael Kurz, Vice President Digital Partnership la Telefonica Deutschland spune: „Platile mobile au intrat deja pe piata germana.

Acest nou parteneriat va accelera utilizarea si acceptarea platilor mobile si va aduce mai multa eficienta si transparenta printre diversii jucatori din piata.”

„Alaturarea celor mai buni jucatori din domeniul bancar si mobil, va face platile mobile omniprezente in toate retelele, la fel cum sunt sms-urile in prezent”, spune Pawel Rychlinski, Division President pentru Germania si Elvetia la MasterCard. „Incepem schimbarea regulilor de joc in Germania, iar pe parcursul anului 2014 ne vom extinde in mai multe tari din Europa.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar