transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-01-2014

Deutsche Telekom - parteneriat cu Evernote pe 12 piete europene, inclusiv in Romania, in beneficiul clientilor Cosmote

Deutsche Telekom - parteneriat cu Evernote pe 12 piete europene, inclusiv in Romania, in beneficiul clientilor Cosmote

Deutsche Telekom si Evernote îsi extind parteneriatul, acoperind cele 12 piete unde DT este prezentă în Europa continentală, pe lângă Germania. Prin intermediul Evernote, clientii îsi pot lua notite, copia pagini web, redacta rapid articole, crea liste de to-do si înregistra audio folosindu-si telefoanele mobile. Serviciul este disponibil în toate cele 12 piete. Clientii DT care îl activează începând de astăzi până pe 2 octombrie 2014 pot beneficia timp de 6 luni de acces la Evernote Premium, prin descărcarea din magazinele online de aplicatii sau prin achizitionarea unui dispozitiv Android nou cu aplicatia deja pre-instalată.

Clientii DT care se bucură de promotie vor beneficia, de asemenea, de caracteristicile avansate, precum capacitatea de stocare lunară de 1 GB, utilizarea off-line a notebook-ului si recunoasterea rapidă a fotografiilor. Setul  Premium include si optiunea Document Search, care permite utilizatorilor să caute în documente, prezentări si foi de calcul salvate în Evernote si, totodată, optiunea Reminders, pentru monitorizarea tuturor proiectelor personale si profesionale.

Parteneriatul se traduce la nivel local prin faptul că, începând de astăzi, clientii COSMOTE de abonament sau cartele prepaid si cu terminale Android vor beneficia gratuit de functionalitătile Premium ale aplicatiei Evernote, timp de 6 luni.

„Suntem mândri că am putut să ne reunim eforturile pentru a lansa un astfel de parteneriat international complex pe 12 piete, în doar patru luni. Parteneriatele de acest tip ne permit să le furnizăm clientilor nostri din Europa acces la un număr sporit de servicii online inovative”, a spus Claudia Nemat, Board member for Europe and Technology în cadrul Deutsche Telekom.

„Acest proiect corespunde obiectivului nostru stabilit pentru zona de inovatie, de a încheia parteneriate care să ofere servicii unice menite să aducă valoare sporită clientilor, cât si să îi loializeze”.

„Suntem încântati că putem dezvolta parteneriatele noastre deja existente cu Deutsche Telekom în Germania si extindem astfel oferta Evernote Premium către milioane de clienti aflati sub umbrela DT”, a spus Alex Pachikov, VP of Partnerships la Evernote. „Este o etapă importantă pentru parteneriatul nostru. Avem acum posibilitatea de a îmbogăti experienta utilizării serviciilor de telefonie mobilă pentru milioane de abonati din Europa. Acest lucru le va permite să capteze si să urmărească tot ceea ce este important pentru ei, prin intermediul tuturor dispozitivelor lor”.

Acest parteneriat este o altă cărămidă de rezistentă a strategiei Deutsche Telekom de a se diferentia de competitie prin oferirea celei mai extinse game de servicii inovative posibile. Astfel, Grupul DT se pozitionează la nivel european drept operatorul care furnizează servicii cu valoare adăugată, pe lângă competentele sale de bază.
       
Aplicatia va fi preinstalată pe cât mai multe terminale Android din portofoliu începând cu primul trimestru din 2014 pe 11 piete, Austria fiind programată la începutul celui de-al doilea trimestru. Versiunile în limbile locale sunt deja disponibile în Austria, Ungaria, Olanda, Polonia si România, versiunea în engleză a Evernote fiind disponibilă în celelalte piete.

Deutsche Telekom lansează Evernote în Albania, Austria, Croatia, Cehia, Grecia, Ungaria, Muntenegru, Macedonia, Olanda, Polonia, România, Slovacia. DT a implementat aplicatia în 2013 în Germania. Evernote are în prezent peste 4 milioane de utilizatori în Europa.

Deutsche Telekom face parte din topul companiilor de telecomunicatii integrate la nivel mondial, cu 140 de milioane de clienti de servicii mobile, peste 31 de milioane de linii fixe si peste 17 milioane de conexiuni în bandă largă (la 30 septembrie 2013). Grupul furnizează produse si servicii de telecomunicatii fixe, mobile, Internet, produse si servicii IPTV pentru utilizatori individuali si solutii IT&C pentru segmentul business si corporate. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are peste 230.000 de angajati în întreaga lume. Grupul a generat venituri de 58,2 miliarde de euro în anul fiscal 2012 – peste jumătate din acestea în afara Germaniei (la 31 decembrie 2012).

Evernote dezvoltă aplicatii si produse care permit utilizatorilor să îsi amintească orice, să fie productivi si să îsi îndeplinească obiectivele personale si profesionale. Companie privată globală, Evernote are sediul la Redwood City, California si birouri în întreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar