transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2014

Dispozitivele Windows Phone si Samsung SAFE - protejate de Kaspersky Lab

Dispozitivele Windows Phone si Samsung SAFE - protejate de Kaspersky Lab

In cadrul Mobile World Congress 2014, Kaspersky Lab a anuntat lansarea a doua noi functionalitati pentru Kaspersky Security for Mobile. Solutia corporate de securitate pentru dispozitive mobile ofera de acum suport pentru versiunile curente si viitoare ale sistemului de operare Windows pentru smartphone-uri, ceea ce inseamna ca toti utilizatorii Windows Phone 8 pot fi protejati cu ajutorul Kaspersky Lab. In plus fata de compatibilitatea cu Windows Phone 8, Kaspersky Security for Mobile are acum capacitatea de a proteja dispozitivele care indeplinesc criteriile de securitate Samsung SAFE. Gratie compatibilitatii cu dispozitivele care au indeplinit criteriile SAFE Samsung, administratorii de retea care utilizeaza Kaspersky Security for Mobile pentru dispozitivele Samsung vor avea un control centralizat mai puternic asupra datelor si a dispozitivelor securizate decat oricand inainte.

Gartner estimeaza ca 1,9 miliarde de telefoane mobile vor fi livrate in 2014, reprezentand o crestere de 5% fata de 2013. Dispozitivele UltraMobile - tablete traditionale, precum si dispozitive hibride si cu clapeta – vor deveni mai populare in 2014, Gartner prezicand o rata de crestere de 54% pe tot parcursul anului. Tinand cont de faptul ca cererea globala de dispozitive mobile si portabile incepe sa depaseasca cererea pentru computere endpoint traditionale, Kaspersky Lab face eforturi pentru a extinde functionalitatile solutiilor de securitate si de administrare pentru dispozitivele mobile.

Sistemul de operare pentru dispozitive mobile dezvoltat de Microsoft s-a impus ferm drept al treilea cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile, dupa Android si Apple iOS. Conform analizei publicate de compania de cercetare Strategy Analytics, Microsoft a livrat aproape 36 de milioane de dispozitive care folosesc sistemul de operare Windows Phone 81, aceste dispozitive devenind astfel op?iuni viabile pentru companiile care doresc sa standardizeze utilizarea software-ului Microsoft in reteaua lor IT.

Pentru aceste companii, Kaspersky Security for Mobile ofera protectie impotriva amenintarilor web si capabilitati de administrare care pot fi gestionate de la aceeasi consola care administreaza solutiile Kaspersky Lab pentru computere si serverele tradi?ionale si virtuale, combinand protectia premium cu o administrare fara dificultati.

Kaspersky Security for Mobile lucreaza acum cu Windows Phone 8 prin intermediul unui agent de securitate bazat pe client pentru a asigura navigarea pe web in conditii de siguranta si de protectie impotriva tentativelor de phishing si a altor amenin?ari web. Kaspersky Security for Mobile va continua, de asemenea, sa sprijine politicile Exchange ActiveSync si sa permita administratorilor sa stabileasca politici de securitate personalizate pentru dispozitivele mobile ale fiecarui angajat, totul prin intermediul unei console centrale. Kaspersky Security for Mobile este disponibil fie ca o aplicatie de sine statatoare, fie ca o componenta a pachetului Kaspersky Endpoint Security for Business, suita de securitate a companiei.

SAFE (Samsung for Enterprise) este o denumire data categoriei de smartphone-uri Samsung si dispozitive Samsung Galaxy Tab care indeplinesc cerintele de accesibilitate pentru administratorul IT si capabilitati de administrare. In general, dispozitivele din programul SAFE au capacitati care includ suport pentru Microsoft Exchange ActiveSync, conectivitate VPN, criptare de pe dispozitiv si capabilita?i de MDM. Prin folosirea acestor caracteristici de accesibilitate, Kaspersky Security for Mobile poate asigura acum securitatea si administrarea dispozitivelor client, oferind administratorilor IT un nivel de control mai avansat.

Prin accesarea functionalitatilor de control integrate in aceste dispozitive Samsung prin intermediul Kaspersky Security for Mobile, administratorii IT vor putea sa activeze functiile anti-furt chiar si de la distanta – de stergere, de blocare si de urmarire prin GPS - si sa foloseasca o aplicatie de control bazata pe politici si filtrare de continut web. In plus, aceste dispozitive Samsung vor beneficia de protectia software-ului Kaspersky Lab, lider in industria anti-malware, care a detectat peste 10 milioane de aplicatii Android malware pana in prezent si peste 200.000 de mostre de malware pentru Android unice.

„Deoarece dispozitivele mobile devin tot mai des utilizate atat in timpul liber, cat si in activitatea de business de zi cu zi, Kaspersky Lab lucreaza in mod constant sa fie cu un pas inaintea infractorilor cibernetici care incearca sa exploateze aceste dispozitive", a declarat Victor Yablokov, Head of Mobile Product Line, in cadrul Kaspersky Lab. "Faptul ca acum solutiile noastre de securitate sunt compatibile cu programul Samsung SAFE si cu Windows Phone demonstreaza angajamentul nostru de a lucra impreuna cu lideri din industrie care fac pasi mari pentru a securiza viitorul, care se anunta a fi mobil, si ne bucuram ca avem posibilitatea de a le pune la dispozitie clientilor nostri si partenerilor din industrie cele mai recente imbunatatiri", a adaugat Yablokov.
Aceste noi functionalitati pentru Windows Mobile 8 si pentru dispozitivele business Samsung vor fi incluse in urmatoarea versiune a solutiei Kaspersky Security for Mobile, care a fost trimisa organizatiilor partenere, urmand sa devina disponibile pentru publicul larg din aprilie 2014.

Kaspersky Lab este cel mai mare producator privat de solutii de securitate endpoint din lume, fiind inclus in topul primilor patru producatori de solutii pentru protectie endpoint la nivel mondial. Pe parcursul celor 16 ani de existenta, Kaspersky Lab a ramas o companie inovatoare in domeniul securitatii informatice si ofera suite de protectie IT pentru utilizatori individuali, SMB si companii mari. Compania este prezenta in aproximativ 200 de tari si protejeaza peste 300 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar