transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-11-2013

Early Black Friday a adus vanzari de peste 1 mil. de euro pentru QuickMobile

Early Black Friday a adus vanzari de peste 1 mil. de euro pentru QuickMobile

Campania Early Black Friday, desfășurată pe 22 noiembrie 2013, a adus companiei QuickMobile vânzări de peste 1.250.000 euro. Cu peste 12.000 de produse vândute, QuickMobile a depășit cu mult previziunile făcute pentru campania din acest an, atât din punct de vedere al volumului de vânzare, cât și din punct de vedere al vizitatorilor.

Expert în zona de mobile – tot ce înseamnă telefonie mobilă și tablete, dar și accesorii necesare pentru aceste produse -, QuickMobile a pregătit în acest an reduceri de peste 50% pentru produsele comercializate atât pe platforma online, cât și în cele 34 de showroom-uri din toată țara. Astfel, iubitorii de smartphone-uri, tablete și accesorii au reușit să-și achiziționeze produsele dorite la prețuri extrem de avantajoase, epuizând stocurile alocate pentru campania Early Black Friday în timp record.

”Anul acesta am observat un interes tot mai crescut al clienților pentru zona de accesorii pentru telefoane mobile, tablete și laptopuri. Dincolo de aspectul atractiv și unic pe care acestea îl conferă gadget-urilor, românii au înțeles cât de utilă poate fi o husă sau o folie de protecție de calitate. Cel mai bine s-au vândut produsele marca Celly și Cellularline, care acoperă o paletă mai largă de nevoi – de la huse și folii de protecție până la adaptoare și cabluri de date. Pentru 29 noiembrie am pregătit surprize și mai mari pentru utilizatorii noștri, cu reduceri substanțiale.”, declară Tudor Țiboc, CEO QuickMobile.O nouă campanie de Black Friday – 29 noiembrie

Pe 29 noiembrie, începând cu ora 09.00, QuickMobile a pregătit o nouă campanie Black Friday, cu reduceri și mai mari pentru telefoane mobile, tablete și accesorii, de până la 99%. În acest sens, compania se pregătește cu reaprovizionarea stocurilor, pentru ca toți clienții să-și poată achiziționa produsele mult dorite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar