transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-01-2014

ELKOTech anunta lansarea de catre QNAP a VS-2100L VioStor, un NVR pentru consumer si business

ELKOTech anunta lansarea de catre QNAP a VS-2100L VioStor, un NVR pentru consumer si business

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta lansarea de catre QNAP Security a seriei VS-2100L VioStor, un nou NVR (Network Video Recorder) bazat pe sistemul de operare Linux.

Modelul VS-2100L, cu doua bayuri, disponibil in format tower, cu 4 sau 8 canale, este un dispozitiv dedicat utilizatorilor home si celor cu afaceri mici. Compact, insa echipat cu functii avansate, VS-2100L ofera suport multi-stream, inregistrare edge, functie de dewarping si multe altele. Seria VS-2100L suporta pana la 8TB pentru inregistrari video de inalta calitate H.264, MPEG-4, M-JPEG sau MxPEG.

“VS-2100L ofera o multitudine de functii avansate, similare cu cele ale modelelor de varf, la un pret accesibil”, a declarat Amily Fang, product manager QNAP Security. “Dorim sa oferim o solutie de monitorizare pentru acasa dedicata unor sarcini precum supravegherea celor mici sau a varstnicilor sau securitatea caminului”, a adaugat ea.

Functia de inregistrare inteligenta a lui VS-2100L permite utilizatorilor sa evite consumul constant de spatiu de stocare si sa atinga o eficienta si o calitate imbunatatita a inregistrarilor atunci cand apare un eveniment special (alarma). Suportul multi-stream le ofera administratorilor posibilitatea sa defineasca mai multe stream-uri video (suportate de diferite tipuri de camere) in functie de resursele de banda si de numarul de canale live-view.

VS-2100L suporta de asemenea o mare varietate de camere IP cu edge recording ale producatorului Axis Communications.

In momentul in care o deconectare neasteptata intrerupe inregistrarea unei camere IP monitorizate, functia edge recording ii permite lui VS-2100L sa acceseze continutul video lipsa care a fost stocat temporar pe camere, asigurand stocarea tuturor stream-urilor importante.

Alte functii avansate ale lui VS-2100L includ suport pentru dewarping, monitorizare multi-server si  management avansat al evenimentelor. Functia fisheye dewarping le permite administratorilor sa urmareasca zona monitorizata intr-un format mai clar, in timp ce monitorizarea multi-server asigura gestionarea a pana la 128 de camere IP prin conectarea mai multe NVR-uri VioStor si monitorizarea acestora cu un browser, de la distanta. Functia de management avansat al incidentelor ii ajuta pe administratori sa fie alertati imediat ce are loc un eveniment important.

Managementul lui VS-2100L series se realizeaza fara efort pe diferite platforme cu software-ul QNAP Surveillance Client pentru Windows si pentru Mac, si aplicatia mobila VMobile mobile pentru iOS, Android si Windows Mobile 6.1 la 6.5.  In plus, pe langa managementul prin interfata web pe computere, monitorizarea de la distanta a camerelor IP este accesibila si prin aplicatia Vmobile pe dispozitive Android, Windows Mobile si iOS. Aplicatia ofera o gestionare convenabila a camerelor IP din orice locatie.

VS-2100L este compatibila cu peste 2200 de modele de camere IP din branduri renumite, oferind flexibilitate in dezvoltarea unei solutii ideale de supraveghere.

Compania QNAP furnizeaza sisteme de stocare si solutii de monitorizare video pentru consumatori, dar si pentru companii ce activeaza in domenii precum banci-finante, constructii, media sau industria manufacturiera. Compania dezvolta atat hardware, cat si software pentru a aduce pe piata produse performante, accesibile ca pret si usor de utilizat. QNAP este o multinationala, cu sediul la Taipei, in Taiwan, si birouri in China si Statele Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar