transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-08-2016

Ericsson, SK Telecom si Deutsche Telekom lanseaza prima retea de test 5G transcontinentala

Ericsson, SK Telecom si Deutsche Telekom lanseaza prima retea de test 5G transcontinentala

Ericsson (NASDAQ:ERIC) a incheiat un parteneriat cu SK Telecom si Deutsche Telekom pentru lansarea primei retele de test 5G transcontinentale din lume. Ericsson va fi singurul furnizor de infrastructura in cadrul acestui proiect.

Cele trei companii vor lansa, in Coreea de Sud si Germania, o retea de test ce foloseste tehnologii cheie 5G, precum virtualizarea functiilor de retea (Network Functions Virtualization - NFV), infrastructura controlata prin software (Software Defined Infrastructure - SDI), cloud distribuit si solutii de virtualizare a retelei de tip network slicing. Principalul obiectiv al acestui proiect este sa permita extinderea la nivel international a acoperirii serviciilor 5G avansate prin optimizarea experientei de roaming a utilizatorilor.

In plus, partenerii vor colabora si la dezvoltarea ecosistemului 5G, la organizarea de promotii de marketing la nivel global si la potentiale activitati de standardizare.

„5G este foarte diferita de tehnologiile anterioare, in sensul in care sistemul este construit ca o platforma pentru a oferi servicii create si optimizate special pentru nevoile individuale ale clientilor, la scara globala”, a spus Alex Jinsung Choi, CTO & Head of Corporate R&D Center la SK Telecom. „Datorita acestui parteneriat, speram sa putem intelege si construi mai bine un sistem 5G care sa le ofere utilizatorilor o experienta de calitate, oriunde pe mapamond”, a adaugat acesta.

„Multe din scenariile inchipuite de clienti pentru era 5G vor necesita o calitate a serviciilor excelenta la nivel global”, a declarat Bruno Jacobfeuerborn, CTO Deutsche Telekom. „Din punctul nostru de vedere, virtualizarea retelei de roaming va fi un element cheie pentru a sustine operatiunile internationale ale clientilor  si, de aceea, suntem incantati sa participam la acest proiect tripartit.In octombrie 2015, Ericsson si SK Telecom au finalizat cu succes o demonstratie a tehnologiei de virtualizare a retelei de tip network slicing. Cateva luni mai tarziu, in timpul Mobile World Congress 2016 de la Barcelona, SK Telecom si Deutsche Telekom au semnat un parteneriat strategic.

„Datorita 5G, o serie de servicii inovatoare vor putea fi folosite la nivel mondial”, crede Ulf Ewaldsson, CTO Ericsson. „Ericsson isi doreste sa lucreze alaturi de jucatori din industrii si  ecosisteme diferite pentru a transforma in realitate aceasta posibilitate si pentru a se asigura ca oameni, companii si societatea ca intreg vor putea sa se bucure de toate beneficiile extraordinare ale 5G cat mai curand posibil”, a adaugat acesta.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar