transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-04-2016

Ericsson - 140 ani de inovatie in tehnologie

Ericsson - 140 ani de inovatie in tehnologie

Pe 1 aprilie 1876, Lars Magnus Ericsson si-a deschis magazinul de inginerie mecanică într-un spatiu de 13 metri pătrati. De la acest spatiu modest, a crescut o companie multinatională, care astăzi are peste 115.000 de angajati, operatiuni în 180 de tări si detine peste 39.000 de patente.
 
Timp de 140 de ani, ideile, tehnologia si specialistii Ericsson au avut un impact semnificativ în vietile oamenilor, industriei si societătii ca un întreg. Inovatiile Ericsson au însemnat dezvoltarea unora dintre cele mai performante tehnologii inventate vreodată si au reprezentat momente cheie în transformarea digitală a lumii. Printre acestea se numără:

1876 – Fondarea companiei
În 1876, Lars Magnus Ericsson a fondat Ericsson crezând nevoia oamenilor de a comunica. Antreprenori inovatori si pasionati de tehnologie, Lars Magnus si sotia
sa Hilda au decis să pună bazele unei companii care 5 ani mai târziu îsi desfăsura deja activitatea pe mai multe continente. Mai mult, în 1923, Ericsson a lansat instrumentul care a îmbunătătit exponential retelele de telefonie deja existente, switch-ul 500.

1981 – Telefonia mobilă

În 1981, Ericsson a lansat primul sistem de telefonie mobilă, NMT (Nordic Mobile Telephony), în Arabia Saudită.

NMT a fost primul sistem de telefonie mobilă automatizat în totalitate, iar standardele pe care a fost creat au contribuit, mai târziu, la aparitia GSM si tehnologiilor de comunicatii moderne.

1986 – Prima retea de internet mobil

Ericsson a lucrat alături de partenerii săi pentru a dezvolta prima generatie de retele pentru internet mobil. Numită Mobitex, tehnologia Ericsson a permis primul transfer bidirectional de date via wireless, oferind servicii de mail mereu active, cât si primele servicii publice de comunicare prin wireless din America de Nord.

1998 – Bluetooth

Bluetooth-ul a fost inventat de Ericsson în 1994 si lansat pe piată în 1998. Această tehnologie wireless a devenit standardul global pentru schimbul de date între dispozitive pe distante scurte. Tehnologia a fost eficientă din punct de vedere al costurilor si robustă, capabilă să transmită rapid date, folosind putin din bateria dispozitivului, un aspect definitoriu. Astăzi, bluetooth devine standardul pentru IoT si comunicarea machine-to-machine (M2M), având un rol important în dezvoltarea companiilor si societătii, schimbând modul în care trăim si comunicăm.

2009 – 4G si broadband mobil

Înainte ca smartphone-urile să crească în popularitate, Ericsson a contribuit semnificativ la dezvoltarea tehnologiei 4G. Împreună cu alti inovatori din industrie, Ericsson a definit standardul LTE si a lansat prima retea de acest tip din lume. Astfel, operatorii au putut să ofere clientilor tehnologii de ultimă generatie, capabile să sustină si cele mai complexe nevoi ale lor, de la conferinte video, gaming, transmisiuni TV pe mobil la înaltă rezolutie, cloud computing la televiziune 3D si aplicatii mobile cu consum mare de trafic de date.

Prezent – Tehnologie pentru a face bine

În vizunea Ericsson, tehnologia modernă devine din ce în ce mai mult o modalitate de a contribui eficient la dezvoltarea sustenabilă a mediului înconjurător. Prin programele sale „Technology for good”, Ericsson dezvoltă solutii care se adresează atât problemelor legate de schimbările climatice, sărăcie, educatie, sănătate, cât si celor legate de refugiati, mentinerea păcii si sisteme de răspuns în caz de dezastre.

Viitor – 5G si transport inteligent

Ericsson este lider la nivel mondial în ceea ce priveste dezvoltarea tehnologiei 5G. Aceasta va crea noi oportunităti si noi modele de business care vor include aplicatii IoT pentru a oferi consumatorilor mai multă flexibilitate, consum energetic redus, o capacitate mai mare a lungimii de bandă, securitate si dispozitive cu latentă scăzută. Cu ajutorul tehnologiei 5G, consumatorii vor putea descărca filme HD în câteva secunde, medicii vor putea face operatii la distantă, iar anumite dispozitivele mobile vor avea durata de viată a bateriei de până la 10 ani.

Mai mult, Ericsson ajută industria transporturilor să se reinventeze. Prin platforma sa dedicată masinilor conectate, Ericsson va revolutiona experienta soferilor, oferind valoare adăugată producătorilor de masini si aducând lumea un pas mai aproape de comercializarea masinilor autonome. Acestea vor fi integrate cu transportul public inteligent si sistemele de logistică pentru mai multă sigurantă, eficientă si sustenabilitate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar