transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2015

Ericsson deschide in Italia un laborator de cloud

Ericsson deschide in Italia un laborator de cloud

Ericsson (NASDAQ: ERIC) a deschis, în Italia, un laborator dedicat cercetării si inovării în zona solutiilor de cloud si în care va putea colabora deschis cu operatori telecom de top. Localizat la Roma, laboratorul este un mediu deschis, multi-vendor construit pe baza tehnologiilor Network Function Virtualization (NFV) and Software Define Network (SDN) adaptate implementării solutiilor în industria telecom.

Datorită unei combinatii inedite între Hyperscale Cloud, Service Provider SDN si abordări de tip Network Functions Virtualization (NFV), operatorii au posibilitatea să-si simplifice retelele, să reducă complexitatea topologiei acestora si procesul de creare a serviciilor, dar si să accelereze procesul de creare si livrare de noi servicii. În plus, cu toate că laboratorul de cloud este localizat în interiorul campusului Ericsson, operatorii îl pot accesa virtual de oriunde în lume s-ar afla.

Nunzio Mirtillo, Head of Region Mediterranean Ericsson, a declarat: „Solutiile de cloud vor face posibilă următoarea mare evolutie a business-urilor din industria telecom, iar noul laborator dovedeste încă o dată dorinta Ericsson de a inova în toate zonele în care activează.”

„Multe idei extraordinare se nasc din colaborarea directă si deschisă cu operatorii, iar acestia pot să creioneze abordări pe bază de cloud pe care să le folosească în avantajul lor si să implementeze arhitecturi noi care să asigure eficienta retelelor si un timp mai scurt necesar lansării pe piată a unor servicii inovatoare”, a continuat Mirtillo.

Laboratorul de cloud le dă operatorilor posibilitatea să experimenteze si să învete cum pot fi proiectate mai bine infrastructurile de cloud si cum pot fi integrate fără probleme în mediile deja existente.

Ericsson este un sustinător important al transformării retelelor mobile core în platforme de retea deschise, usor de programat, utilizând retele software-defined si abilităti distribuite de cloud. Compania lucrează de ani de zile cu un număr mare de parteneri, clienti si vendori pentru a creiona si stabili standarde globale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar