transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2014

EuroGsm: In 2013, a crescut cererea de servicii de date si TV, iar trendul va continua si in 2014

EuroGsm: In 2013, a crescut cererea de servicii de date si TV, iar trendul va continua si in 2014

Potrivit EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri în domeniul telecom, în 2013 a crescut cererea de pachete de date mobile, precum si cererea de servicii de televiziune, disponibile atât pe TV cât si pe terminalele inteligente. Oficialii companiei estimează că tendinta va continua si în 2014, pe fondul cresterii ratei de penetrare a tabletelor si smartphone-urilor.

„Anul trecut a continuat trendul ascendent al cererii de pachete integrate, care contin minute în retea si nationale, servicii de date si smartphone-uri sau tablete la preturi speciale. Estimăm cresterea consumului de date si în acest an, odată cu cea a numărului utilizatorilor de device-uri inteligente”, a declarat Zoltan Halmai, director comercial EuroGsm.

O tendintă interesantă este cresterea cererii de pachete cu tablete la preturi preferentiale, alături de serviciile de date si televiziune, în special în rândul părintilor, acestia achizitionându-le pentru a servi drept un mediu-suport în educatia celor mici. 

Un nou serviciu disponibil în oferta comercială EuroGsm, începând cu iulie 2013, care va înregistra o crestere si în 2014 va fi cel de televiziune, datorită continutului multumedia oferit pe mai multe tipuri de ecrane, de la TV până la smartphone sau tabletă.

„Referitor la pachetele achizitionate în zonele rurale, sunt preferate în special serviciile de bază de tipul voce sau TV, în timp ce în localitătile urbane predomină cererea pentru abonamente care includ un trafic de date nelimitat, asociate în general cu servicii de voce si televiziune mai complexe”, a adăugat Zoltan Halmai.

Românii sunt dispusi să plătească mai mult pentru pachete integrate

Pe segmentul cartelelor preplătite, reprezentantul EuroGsm a mentionat că sumele medii de achizitie pentru smartphone-uri si tablete sunt în stagnare, pe fondul unei competitii puternice între jucătorii din piată. În cazul abonamentelor însă, bugetul diferă în functie de pachetul preferat de către clienti.

Datorită diversitătii serviciilor si a beneficiilor, clientii pot achizitiona smartphone-uri si tablete chiar si la 0 euro. 

„Pentru perioada următoare, estimăm o usoară crestere a bugetului mediu de achizitie pentru servicii telecom, bazată pe completarea serviciilor de voce cu optiuni de date si televiziune”, a încheiat Zoltan Halmai.

EuroGsm  este unul dintre cei mai mari retaileri în domeniul telecom, cu o retea de magazine extinsă la 80 de orase si 112 unităti în cei 17 ani de existentă.  Compania aduce pe piată cele mai noi tendinte în domeniul comunicării mobile, prin diversificarea portofoliului de produse si servicii, si oferă solutii de comunicare inovatoare,  telefoane de ultimă generatie, accesorii si o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alături când pornesti în explorarea tehnologiei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar