transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-11-2013

EuroGsm participa la evenimentul Black Friday si pe 29 noiembrie 2013

EuroGsm participa la evenimentul Black Friday si pe 29 noiembrie 2013

EuroGsm participă și în 2013 la evenimentul de shopping „Black Friday” și a mizat pe două perioade de vânzări. Prima s-a desfășurat în weekendul 22-24 noiembrie, urmând ca cele mai bune oferte să fie accesibile și pe 29 noiembrie, atât în rețeaua națională de magazine, cât și pe shop-ul online. În acest interval, vizitatorii site-ului EuroGsm au putut și încă se pot înscrie în pre-campania Black Friday pentru a vizualiza oferta cu 24 de ore înainte de lansarea campaniei integrale și pentru a beneficia de prioritate în plasarea comenzilor.

Printre produsele din oferta promoțională se numără telefoane mobile, tablete, căști bluetooth, stick-uri USB, genți pentru laptop, huse pentru telefoane, tocuri și folii protecție ecran. De asemenea, produse precum ceasul Samsung Galaxy Gear V700 sau camera foto cu sistem de operare Android Samsung Galaxy Camera GC100, vor fi și ele disponibile la un preț redus.

În cazul accesoriilor, reducerile de preţ se ridică până la 58%, în timp ce reducerile pentru telefoane pot ajunge până la 40% pentru modele precum smartphone-urile HTC One sau Samsung Galaxy S4 Mini. Cei care își doresc o tabletă vor avea posibilitatea de a achiziționa la un preț mai mic dispozitive ca tabletele Smailo Web Energy, cu diagonala de 9.7’’, sau Samsung Galaxy Note N5110.

„Pentru că ediția de anul trecut a Black Friday a fost un succes, am decis să organizăm și anul acesta evenimentul, iar de data aceasta oferim reduceri pentru o gamă și mai largă de produse.

Apreciem că, în perioada promoției, cele mai vândute produse vor fi telefoanele dual-SIM, ale căror prețuri vor începe de la 99 lei”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

Pe lângă gama de dispozitive mobile și accesorii, EuroGsm va scoate la ofertă şi o serie întreagă de gadget-uri, printre acestea numărându-se minidifuzorul Gear4 Angry Birds, husa cu tastatură USB Forever pentru tablete 7 sau dispozitivul Chromecast Google HDMI streaming media player.

Pre-campania „Sneak peek” a crescut de 10 ori vânzările zilnice ale EuroGsm

EuroGsm a lansat în weekendul 22-24 noiembrie o avanpremieră a campaniei de Black Friday, sub denumirea de „Sneak peek”, unde vizitatorii au avut acces la o parte din produsele pregătite pentru finalul lunii, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

„Anul acesta am decis să organizăm două perioade de reduceri, în 22 noiembrie și în 29 noiembrie. În urma weekend-ului care s-a încheiat, am înregistrat de 10 ori mai multe comenzi decât într-o zi obișnuită, iar traficul din weekend de pe site reprezintă 1/3 din totalul vizitatorilor www.eurogsm.ro al lunii noiembrie”, a adăugat Zoltan Halmai.

Reprezentantul EuroGsm apreciază că, în perioadele Black Friday din acest an, compania va înregistra o creştere a traficului pe site echivalentă cu totalul vizitelor acumulate în decursul unei luni obișnuite, iar numărul de comenzi va fi de 25 de ori mai mare decât media comenzilor zilnice.

Oficialii companiei estimează că vârful de vânzări va fi în data de 29 noiembrie, datorită numărului de oferte pregătite pentru vizitatori, cât și a reducerilor aplicate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar