transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2016

Euroweb incheie un parteneriat cu Cisco pentru diversificarea portofoliului de solutii si servicii IT&C

Euroweb incheie un parteneriat cu Cisco pentru diversificarea portofoliului de solutii si servicii IT&C

Euroweb România, unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata locală de telecomunicatii, specializat în furnizarea de solutii de business IT&C dedicate segmentului B2B, anuntă încheierea unui parteneriat cu Cisco România. Acordul se înscrie în strategia Euroweb pentru anul în curs, care prevede diversificarea portofoliului prin adăugarea de noi solutii si servicii IT&C în zonele de cloud, centre de date si securitate.

Astfel, parteneriatul permite companiei Euroweb să ofere clientilor servicii unificate care acoperă majoritatea nevoilor operationale ale oricărei companii: comunicatii de voce si date, solutii unificate de găzduire, colaborare si securitate.

“Parteneriatul cu Cisco se înscrie în directia strategică a Euroweb si constituie un factor cheie pentru a genera cresteri în următoarea perioadă, în măsura în care tot mai multe companii înteleg necesitatea investitiilor în solutii de virtualizare si infrastructură cloud. Cele mai multe investitii vor veni din zona companiilor mici si mijlocii care vor aloca între 15% si 25% din veniturile totale pentru servicii de infrastructură, în functie de nevoile si de specificul fiecărei companii”, spune Nazmi Çaglar Bölük, CEO Euroweb România, mentionând că implementarea acestor tipuri de servicii în zona de cloud, poate genera economii de costuri de peste 20%, la care se adaugă alte beneficii, precum posibilitatea acestor companii de a investi în inovatie, în dezvoltarea de noi produse si servicii si în cresterea vânzărilor.

Primele solutii si servicii, în urma parteneriatului cu Cisco România, vor fi disponibile din această lună.

Euroweb va continua extinderea portofoliului de produse în perioada următoare, urmând să încheie noi parteneriate cu companii mari din domeniul IT, astfel încât să aibă un portofoliu complet de solutii si servicii IT & C si să poată satisface toate solicitările clientilor.

Euroweb România este unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata locală de telecomunicatii. Compania este specializată în furnizarea de solutii de business IT&C dedicate segmentului B2B.Euroweb are în prezent 80 de angajati si dispune de centre operationale în Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, care deservesc peste 1.100 de clienti din segmente precum: financiar-bancar, servicii, productie si telecomunicatii.

Începând cu anul 2010, actionarul principal al Euroweb România S.A. este TT International Holdings BV, parte a grupului Turk Telekom care detine cea mai mare infrastructură de telecomunicatii din regiune.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar