transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-02-2016

eXperience BCR - prima unitate digitala cu consiliere video

eXperience BCR - prima unitate digitala cu consiliere video

Noul concept de unitate digitală eXperience BCR revolutionează experienta clientilor printr-o interactiune cu tehnologiile bancare într-un model interactiv prietenos si educativ. eXperience BCR plasează România în topul noilor tendinte bancare integrând tehnologii avansate în comunicarea si consilierea clientilor.

Pentru prima dată în România o unitate bancară integrează experienta clientului cu tehnologii precum: 

Video-consilier  - conceptul de consiliere video live.

Masa cu ecran Interactiv – asistentă prin simulatoare de produse si servicii bancare.

Idesk – Ecran informativ prin care clientul participă în mod direct împreună cu consilierul pentru identificarea celor mai bune solutii pentru nevoile sale financiare.

Servicii complete de tranzactii bancare 24/24

Business HUB pentru clientii BCR: acestia pot alege eXperience BCR pentru întâlniri cu partenerii lor de afaceri într-un spatiu dedicat si echipat în acest scop cu: wi-fi, conference call system, TV LCD pentru proiectii.

 “Video Consilierul” din unitatea eXperience BCR este disponibil pentru clienti după finalizarea programului cu publicul, printr-o sesiune video  live care permite într-un mod interactiv transmiterea de informatii si simulări de calcul direct pe ecranul din fata clientului. Masa cu ecran interactiv este o tehnologie cu triplu rol de pre-consiliere, informare si educare a clientilor prezentă si ea 24/24.  În plus, fată de acest triplu rol, masa interactivă poate deveni loc de joacă pentru copiii clientilor, oferind părintilor confortul total al consilierii.eXperience BCR marchează un pas important în ceea ce BCR si-a propus să ofere clientilor săi. Asa cum am promis ne dorim ca fiecare client al băncii să regăsească în BCR un partener. si pentru aceasta investim sustinut în agentii, tehnologie si oameni punând la dispozitia clientilor posibilitatea de a testa si de a întelege serviciile bancare la un alt nivel. Aducem evolutia tehnologiei si interactiunea umană de încredere într-un concept integrat de agentie a viitorului. eXperience BCR – sucursala digitală va deveni un instrument major în strategia de educare a clientilor pentru digital banking“, a declarat Dana Demetrian, Vicepesedinte Retail&Private Banking, BCR.

Odată cu noul concept de sucursală digitală, clientii vor economisi timp care va putea fi folosit pentru o consiliere de calitate. Timpul de asteptare la ghisee se va reduce, experienta bancară a clientul va fi optimizată prin accesarea rapidă a informatiilor, prin testarea unor optiuni inovative într-un mediu unde clientii pot beneficia de asistentă specializată si disponibilitate extinsă a unor servicii complexe.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar