transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2015

Flanco Retail utilizeaza serviciul de cloud de la Microsoft pentru a gestiona mai bine varfurile de trafic

Flanco Retail utilizeaza serviciul de cloud de la Microsoft pentru a gestiona mai bine varfurile de trafic

Flanco Retail a initiat parteneriatul cu Microsoft in toamna anului trecut, pentru optimizarea activitatii din mediul online si pentru o mai buna gestionare a traficului ridicat din timpul evenimentului de shopping Black Friday. A fost singurul retailer electro-IT care a ales sa isi gazduiasca website-ul in cloud, utilizand platforma Microsoft Azure, si a reusit, astfel, sa reduca cu 80% costurile destinate infrastructurii site-ului din acea perioada.

Pentru a eficientiza activitatea sustinuta in mediul online in timpul celui mai mare eveniment de shopping din Romania, Black Friday, Flanco Retail a decis sa schimbe infrastructura site-ului gazduit in mod traditional pe un server local, cu o versiune bazata pe cloud. Acest lucru a permis ajustarea in timp real a spatiului de server necesar, in functie de fluxul traficului din timpul evenimentului. Aplicatia a utilizat platforma Microsoft Azure si a fost implementata de compania romaneasca de software Zitec.

“Posibilitatea de a ne adapta rapid, pe masura ce numarul vizitatorilor se schimba, si de a plati numai pentru resursele folosite, ne-a oferit un mare avantaj competitiv”, a afirmat Cristina Martinas, Online Sales Director, Flanco Retail. “Utilizarea unei infrastructuri bazate pe cloud, in locul celei traditionale, ne-a asigurat o reducere cu 80% a costurilor si un venit din vanzarile online de 2,5 milioane euro, cu 30% mai mare decat cel estimat initial”.

Website-ul gazduit in cloud este, practic, o aplicatie PHP, la fel ca website-ul Flanco traditional. “Se integreaza usor cu alte tehnologii open source, precum Linux, pe care Flanco le utilizeaza in  mod obisnuit pentru infrastructura website-ului gazduit pe serverele locale”, a explicat Cristian Pena, Chief Software Engineer, Zitec.

“Astfel, in timpul unui eveniment, traficul de pe website-ul traditional este directionat cu usurinta catre versiunea bazata pe cloud.”

Pana la finalul anului 2014, venitul obtinut de Flanco Retail prin vanzarile online a crescut cu 150%, jumatate din aceasta evolutie datorandu-se activitatii desfasurate in timpul celor trei zile de Black Friday. “Vom continua colaborarile cu Microsoft si cu dezvoltatorul de software Zitec si in cadrul evenimentelor de shopping din acest an”, spune Cristina Martinas. “Totodata, ne propunem sa extindem echipa de online – daca in noiembrie 2014 numara doar 12 persoane, ne asteptam ca pana la finalul lui 2015 sa ajunga la cel putin 30 de membri”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ameeil
Hola, Alex.Vere1s que he descrito este gaegdt como un sider (un acompaf1ante, vamos). No es el dispositivo que va a hacer que me olvide de todos mis deme1s aparatos, pero creo haber descrito varias situaciones en las que voy a disfrutar con el Nexus 7, tanto en lo laboral, gracias a su accesibilidad, como en lo referente a ocio.No sustituire1 a mi consola porte1til porque no lo veo como una consola pero sed me servire1 de entretenimiento tipo matar el rato .Tampoco a mi TV para ver peledculas/series/etc porque para eso tengo la 40 me1s el home-cinema, pero sed lo hare1 fuera de casa, porque no me puedo llevar mi TV conmigo.Evidentemente una tablet no va a reemplazar a un PC, ni en te9rminos de rendimiento y capacidades, como de facilidad para la creacif3n de contenidos, pero sed en lo que se refiere a pequef1as consultas (maps, weather, email, etc), a navegar tranquilamente en el sofe1 (mucho me1s cf3modo que con un portatil), etc.En resumen, por sed sola no sustituye a ningfan gaegdt, pero para el consumo de contenidos, un all-in-one como puede ser un tablet, sed que da versatilidad en muchas situaciones.Llevo con ganas de comprar una desde hace tiempo, y siempre me echf3 atre1s el precio, y oye, en este caso tenemos una de las me1s potentes a uno de los mejores precios, no me negare1s que la calidad-precio no es destacable, bfno?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar