transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-02-2014

Good for Couples - aplicatii mobile care pot face viata in doi mai frumoasa

Good for Couples - aplicatii mobile care pot face viata in doi mai frumoasa

Tehnologia a devenit o parte tot mai importantă a vieții noastre de zi cu zi şi afectează nu doar  modul în care ne desfășurăm activitățile cotidiene, dar și relațiile de cuplu. În acest sens, exploratorii The PhoneGeeks ai EuroGsm s-au gândit la câteva aplicații mobile care pot face viaţa în doi mai frumoasă, fie că sunt utilizate pentru a comunica cu persoana iubită sau pentru a consolida relaţia cu aceasta.

„Una dintre cele mai frecvent utilizate aplicații pentru servicii de chat și partajare de conținut este binecunoscuta aplicație Facebook, disponibilă pe terminalele mobile. WhatsApp se bucură, de asemenea, de o mare popularitate, întrucât permite trimiterea de mesaje scrise prin intermediul conexiunii la internet, dar și a mesajelor vocale, datorită suportului de voce, oferind astfel o funcție în plus tradiționalului SMS”, a precizat Radu Boancă – The PhoneGeeks.

O altă aplicație dedicată vieții în doi este Couple, prin intermediul căreia se pot uploada fotografii, posta comentarii, planifica aniversări sau vacanțe, se pot întocmi liste cu activități, se pot efectua apeluri telefonice sau se pot trimite mesaje, iar singurii care au acces la aceste schimburi de informații sunt cei doi parteneri.

„Aplicația Couple are și o funcție numită ThumbKiss, care reacționează în momentul în care cei doi utilizatori ating concomitent ecranul”, explică Adi Coman – The PhoneGeeks.

O aplicație similară este și Between, care permite împărtășirea momentelor speciale cu partenerul de viață, precum și transmiterea de scurte mesaje vocale.

Pentru a evita discuțiile legate de aniversări sau alte evenimente importante în cuplu, partenerii își pot instala aplicația Any.Do și astfel vor fi siguri că nu uită absolut nimic. Any.

Do permite adăugarea de task-uri, organizarea acestora în funcție de importanță, iar dacă utilizatorul este sunat și nu poate răspunde, are la dispoziție varianta activării unui reminder pentru a suna persoana respectivă într-un anumit interval de timp. O aplicaţie asemănătoare este și Life Reminder, care permite setarea de alerte pentru orice tip de activitate.

„Cuplurile care au ales deja să se căsătorească au la dispoziție aplicația Appy Couple, un mod elegant prin care pot prezenta și partaja informațiile legate de nuntă, cum ar fi data și locația, ținuta obligatorie pentru invitați, sau data până la care aceștia trebuie să își confirme prezența.

Pentru cuplurile care locuiesc împreună și împart cheltuielile, există aplicația Pocket Budget, care le permite partenerilor să înregistreze orice tip de cheltuială, să introducă un buget inițial și să seteze scopuri legate de economii. De asemenea, aplicația Better Haves este prima de acest gen care a fost creată special pentru cupluri și care le oferă partenerilor posibilitatea de a monitoriza veniturile și cheltuielile, în funcție de anumite categorii.

„Chiar și pentru aplicațiile destinate cuplurilor, utilizatorii nu trebuie să uite de instalarea unui program antivirus pentru protejarea telefoanelor de programele de tip malware”, încheie Dan Badea – ThePhoneGeeks.

Deși simpla utilizare a unei aplicații nu poate salva o relație, câteva sfaturi nu strică niciodată în momentul în care partenerii întâmpină dificultăți. În acest sens, pot fi utilizate Relationship Analysis, care analizează pas cu pas relația, pe baza unor întrebări predefinite, și oferă sfaturi pentru remedierea problemelor, sau Improve Your Marriage, care prezintă 15 pași prin care problemele în cuplu pot fi depășite.

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea oricăror probleme legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienților şi de a încuraja utilizarea corectă și la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

EuroGsm  este cel mai mare retailer autohton în domeniul telecom, cu o reţea de magazine extinsă la 80 de orașe și 112 unități în cei 16 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, prin diversificarea portofoliului de produse și servicii, și oferă soluții de comunicare inovatoare, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. EuroGsm este ghidul pe care ți-l dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ahmet
I know, but he has way too many different tips, the more you foollw him, the more you seem to be confused. Plus, what about eye contact, he never EVEN mentioned it in any of his products, like How 2 become a master communicator. Thats one of the main things, so you dont have to act like a talking monkey. And Storytelling?? I have to tell a girl a story for her to be attracted to me ..He is great, but he is only ONE method, what about brent smith, cory skyy
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar