transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-01-2014

Good for Job - aplicatii mobile care te ajuta la birou

Good for Job - aplicatii mobile care te ajuta la birou

Odată cu noul an, încep si zecile de task-uri, deadline-urile strânse si numărul mare de întâlniri la serviciu, iar toate acestea pot pune în dificultate până si cea mai organizată persoană, care îsi poate pierde concentrarea si poate scăpa din vedere anumite lucruri. Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm vine cu o serie de recomandări de aplicatii mobile prin care angajatii îsi pot creste productivitatea la birou, printr-o gestionare eficientă a timpului si o usurare a realizării sarcinilor.

Aplicatia gratuită ColorNote vine în ajutorul celor care au nevoie de o listă de activităti si remindere în legătură cu acestea, simplitatea fiind punctul ei forte. Pentru fiecare task sau reminder poate fi setată o culoare, în functie de importantă, iar prin intermediul unui widget se poate vedea câte lucruri mai sunt pe listă. O aplicatie similară este si Any.Do, care are în plus si o functie de recunoastere vocală, astfel că utilizatorii nu mai sunt nevoiti să tasteze înregistrările în agendă.

„În cazul celor care lucrează în echipă, aplicatia Wunderlist permite conectarea cu colegii de muncă si împărtirea task-urilor prin intermediul acestui program”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

Pentru partajarea de fisiere de mari dimensiuni există aplicatii precum Dropbox sau Orange Cloud, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca date, fotografii, videoclipuri, documente sau orice alt fisier din memoria telefonului într-un cont online, la care au acces permanent. Mai mult, se pot face setări astfel încât Dropbox să se sincronizeze automat de fiecare dată când este salvat ceva nou în telefon.„Există, de asemenea, si aplicatii care permit utilizarea telefonului mobil pentru a scana. Un exemplu în acest sens este aplicatia CamScanner, care scanează documentele prin intermediul camerei foto si le transformă apoi în fisiere .pdf ce pot fi procesate online pe un cont privat”, a precizat Adi Coman – ThePhoneGeeks.

Iar pentru că toate aceste aplicatii pot reduce performantele telefonului mobil, aplicatiile precum Super Booster sau Speed Booster măresc viteza procesorului, eliberează memoria RAM si setează telefonul pentru a avea cel mai înalt nivel de eficientă. De asemenea, aplicatia Clean Master (Cleaner) curătă memoria cache a telefonului si sterge fisierele temporare, eliberând memoria RAM si spatiul de stocare si sporind astfel performanta telefonului mobil.

Motivatia, unul dintre secretele productivitătii

Deoarece uneori avem nevoie si de motivatie din exterior, aplicatia Simply The Best Motivation emană optimism si pozitivitate si ne poate determina să ne îndeplinim sarcinile de la serviciu mai rapid si într-un mod mai eficient.

„Motivatia nu trebuie să vină neapărat din ascultarea unor mesaje motivationale, un simplu wallpaper pentru telefon, ca de exemplu cele oferite de aplicatia Motivational Wallpapers, putând să ne ofere inspiratia de care avem nevoie pentru a lucra mai eficient”, a spus Dan Badea - ThePhoneGeeks.

Aplicatii dedicate celor aflati în căutarea unui job

„Înainte de a începe să căutăm un loc de muncă, trebuie să ne punem la punct CV-ul, iar aplicatia How To Write a CV ne vine în ajutor cu sfaturi privind formatul corect de CV, precum si modul în care trebuie redactată o scrisoare de intentie”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

Iar pentru cei care nu sunt siguri că se vor descurca la interviu, există aplicatia Job Interview Q&A, prin care sunt simulate situatii reale din timpul unui interviu, pregătind candidatul pentru întrebările ce îi pot fi adresate de către potentialul angajator.

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea oricăror probleme legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clientilor si de a încuraja utilizarea corectă si la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

EuroGsm  este cel mai mare retailer autohton în domeniul telecom, cu o retea de magazine extinsă la 80 de orase si 112 unităti în cei 17 ani de existentă. Compania aduce pe piată cele mai noi tendinte în domeniul comunicării mobile, prin diversificarea portofoliului de produse si servicii, si oferă solutii de comunicare inovatoare, telefoane de ultimă generatie, accesorii si o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alături când pornesti în explorarea tehnologiei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar