transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2014

Google Glass in magazinele QuickMobile, la pret de 6999,9 lei

Google Glass in magazinele QuickMobile, la pret de 6999,9 lei

Ochelarii inteligenti Google Glass, utilizati până în prezent doar de câteva mii de oameni la nivel global, sunt acum disponibili la precomandă si în România, în shop-ul online si reteaua de magazine QuickMobile, la un pret începând cu 6.999,90 lei. Ochelarii sunt disponibili în cinci versiuni de culoare, astfel încât cei interesati îsi pot alege varianta potrivită stilului lor, iar primele livrări vor fi realizate începând cu luna decembrie.

QuickMobile, trendsetter în domeniul IT&C din România, aduce în premieră în tara noastră cei mai râvniti ochelari ai momentului, Google Glass Explorer Edition, produsi de gigantul american Google. Ochelarii inteligenti vor ghida utilizatorii în cele mai mari orase din lume, cu ajutorul Google Maps, îi vor ajuta să găsească cele mai apropiate restaurante si cafenele, prin serviciul Google Search, dar si să fotografieze cele mai interesante obiective turistice ori să filmeze cele mai curajoase aventuri din vacantă.

Google Glass sunt activati si folositi exclusiv cu ajutorul comenzilor vocale ale utilizatorului. Astfel, pentru functia de fotografiere, utilizatorul trebuie să rostească comanda “OK Glass - take a picture”, iar pentru a filma trebuie utilizată comanda “OK Glass - start recording”.

Ochelarii au o autonomie a bateriei de 24 de ore, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se plimba în voie, iar greutatea acestora este de doar 43 de grame, pentru a fi cât mai confortabili. Camera atasată are 5 megapixeli si poate înregistra clipuri video HD de 720p. Utilizatorii pot stoca toate amintirile din vacantă, dar si instantaneele si clipurile surprinse în viata de zi cu zi, deoarece Google a echipat cei mai revolutionari ochelari ai momentului cu o memorie de 16GB.

Toate fotografiile si clipurile pot fi vizionate pe ecranul integrat de 640X360 de pixeli.

Ochelarii Google Glass se pot conecta la telefoanele de tip smartphone echipate cu sistemul Android cu ajutorul aplicatiei MyGlass, au acces la Internet prin Wi-Fi ori Bluetooth, iar portul de încărcare este de tip microUSB.

„În evolutia sa, QuickMobile urmează un principiu simplu, bazat pe ascultarea dorintelor clientilor. Ei sunt cei care ne dictează încotro trebuie să se îndrepte initiativele noastre. Prin această nouă premieră, QuickMobile oferă clientilor posibilitatea de a se bucura de un produs cu adevărat inovativ, adaptat stilului de viată modern, aflat într-o permanentă schimbare. Sunt bucuros că, odată cu această premieră, QuickMobile îsi confirmă statutul de lider în domeniul IT&C”, a declarat Tudor tiboc, director general QuickMobile.
 
Introducerea ochelarilor Google Glass în oferta QuickMobile vine la doar cinci luni după ce retailerul le-a oferit pasionatilor de tehnologie - si nu numai - posibilitatea de a testa acest produs gratuit, pentru prima dată în România, în cadrul magazinelor proprii. Timp de 30 de zile, ochelarii au fost admirati de sute de persoane din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si Baia Mare. Cei care au testat Google Glass prin intermediul QuickMobile au fost impresionati de tehnologia ce stă la baza acestor ochelari inteligenti. Google Glass sunt diponibili în toate magazinele QuickMobile din tară, precum si pe www.quickmobile.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar