transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2014

HTC Desire 310 - noul model HTC cu HTC BlickFeed, Video Highlights si putere mare de procesare

HTC Desire 310 - noul model HTC cu HTC BlickFeed, Video Highlights si putere mare de procesare

HTC dezvăluie noul model HTC Desire 310, care aduce o experientă facilă de multi-tasking, navigare rapidă pe internet si functionalităti de creare si editare video segmentului de telefoane entry-level. Cel mai nou model din gama HTC Desire, disponibil în versiunile de culoare Blue, White si Orange, combină designul sofisticat si performantele avansate – procesor puternic quad-core, HTC BlinkFeed si Video Highlights, oferind câteva dintre functionalitătile seriei de smartphone-uri HTC One consumatorilor care doresc un dispozitiv accesibil, fără să facă vreun compromis din punct de vedere al performantelor.

Peter Chou, CEO HTC Corporation: „Toată lumea îsi doreste un smartphone care să tină pasul cu inovatiile, indiferent dacă acesta este vârf de gamă sau model entry-level. Cel mai nou model din gama HTC Desire îmbină puterea super-rapidă de procesare si facilitătile premium la un pret redus, oferind cea mai bună experientă de utilizare din categoria lui.”

HTC Desire 310 este echipat cu un procesor quad-core de 1,3 GHZ, apt să îndeplinească orice provocare, indiferent de modul cum este folosit dispozitivul. Fie că îti doresti navigare rapidă pe internet, grafică impresionantă pentru jocuri si vizionare de clipuri video sau pur si simplu abilitatea de folosi alternativ multiple aplicatii, performantele exceptionale sunt o dotare standard a acestui model. 

Ecranul de pornire HTC BlinkFeed, lansat odată cu modelul HTC One, oferă oportunitatea de a te alătura milioanelor de utilizatori HTC care îsi personalizează fluxul de informatii web, stiri la minut, actualizări pe retelele sociale etc, direct pe ecranul de pornire al telefonului. Afisate pe ecranul de 4,5 inch al modelului HTC Desire 310, actualizările stirilor web si informatiilor de pe retele tip Twitter, Facebook, LinkedIn sunt redate în detaliu si culori impresionante si sunt usor de gestionat si de accesat.

Prin functia Offline Reading, HTC Desire 310 face posibilă lectura articolelor oferite prin BlinkFeed, selectate dintr-un număr total de 20.

000 de articole publicate zilnic de companii media de top din toată lumea, chiar si atunci când dispozitivul nu este conectat la internet. Pentru a folosi această functie, este suficient ca utilizatorii să adauge până la 120 de articole pe lista de lectură atunci când dispun de o conexiune la internet si, ulterior, să le citească offline.

Noul model HTC Desire 310 permite transformarea fotografiilor si înregistrărilor video preferate într-un clip video care evidentiază momente notabile. Alege dintre fotografiile realizate cu camera HTC Desire 310 de 5MP, potriveste-le în ordinea dorită si alege piesa audio si efectele speciale favorite pentru a crea clipuri video impresionante, numai bune de partajat cu prietenii si familia prin intermediul retelelor sociale.

Utilizatorii care detin două carduri SIM au posibilitatea de a folosi două telefoane într-unul. HTC Desire 310 oferă posibilitatea de a accesa simultan două servicii de telefonie mobile de pe un singur dispozitiv.
 
Noul model HTC Desire 310 va disponibil în România, prin operatorii de telefonie mobilă începând cu luna aprilie 2014.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar