transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2014

HTC One, desemnat cel mai bun smartphone la Mobile World Congress 2014

HTC One, desemnat cel mai bun smartphone la Mobile World Congress 2014

HTC One, vârf de gamă HTC în 2013, a primit distinctia la Global Mobile Award pentru cel mai bun smartphone în cadrul Mobile World Congress 2014 de la Barcelona, reconfirmând expertiza HTC în design si inovatie. Votat de peste 175 de specialisti independenti din industria telefoanelor mobile, jurnalisti si analistilor de profil, juriul acrediteazâ smartphone-ul prin acest premiu ca fiind cel mai bun din industria telefoanelor mobile.

La un an de la lansare, HTC One rămâne un reper în industria telefoanelor mobile si redefineste standardele de inovatie atât prin functionalităti de ultimă generatie precum HTC BlinkFeed si HTC BoomSound, cât si prin camera foto UltraPixel si designul elegant cu carcasa din aluminiu, toate acestea revolutionând experienta de utilizare pentru utilizatori din toată lumea.

Peter Chou, directorul executiv al HTC: “Suntem extrem de mândri că HTC One continuă să fie recunoscut drept un smartphone care face regulile jocului în industrie, prin designul elegant, calitatea audio incredibilă si functionalitătile impresionante. Câstigarea în acest an a încă unui premiu pentru HTC One dovedeste că modelul a dus experienta de utilizare la următorul nivel si continuă să diferentieze HTC de competitie. Suntem nerăbdători să mentinem succesul prin inovatiile pe care le vom anunta în următoarele luni”.

HTC One a fost desemnat, în cadrul editiei 2013 a Mobile World Congress, cel mai bun model nou de telefon, dispozitiv mobil sau tabletă la Global Mobile Award.

Fondat în anul 1997, HTC Corp (HTC) este producătorul unei serii de dispozitive mobile premiate în repetate rânduri, dar si al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Pozitionând utilizatorii în centrul atentiei, HTC depăseste barierele design-ului si tehnologiei pentru a crea experiente personale inedite pentru utilizatorii din întreaga lume.Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri si tablete propulsate de HTC Sense, o interfată grafică prin care experienta de utilizare este îmbunătătită si simplificată. HTC este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar