transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2016

Huawei ocupa primul loc in Europa in topul solicitarilor de brevete din domeniul comunicatiilor digitale

Huawei ocupa primul loc in Europa in topul solicitarilor de brevete din domeniul comunicatiilor digitale

Huawei ocupă, pentru al doilea an consecutiv, primul loc în topul solicitărilor de brevete din domeniul comunicatiilor digitale, conform raportului anual publicat de Biroul European pentru Brevete (EPO). Huawei a urcat pe a patra pozitie în clasamentul companiilor care au solicitat brevete la EPO, cu un total de 1953 de solicitări de brevete în 2015, din care 1197 de solicitări doar în domeniul comunicatiilor digitale.

Huawei s-a clasat în top înaintea Siemens si United Technologies si imediat după Philips, Samsung si LG. În domeniul comunicatiilor digitale, unde Huawei a fost din nou pe primul loc, compania s-a plasat înaintea Ericsson si Qualcomm.

Georg Kreuz, Chief IP Counsel în cadrul Huawei, a comentat: “Aceste rezultate subliniază dedicarea noastră neîntreruptă pentru protejarea proprietătii intelectuale ca motor al inovatiei, concentrându-ne pe Europa pentru inovatie. Mediul european de afaceri se pregăteste pentru digitalizarea completă, iar noi, la Huawei, suntem mândri să avem în continuare cea mai mare contributie la acest proces de inovatie. Protejarea proprietătii intelectuale în acest domeniu este de o importantă crucială, iar ca o consecintă naturală trebuie să crească si numărul solicitărilor de brevete la biroul european.”

Pe o piată globalizată, brevetele sunt motoare importante pentru inovatie si dezvoltare. Prin protectia drepturilor de proprietate intelectuală, se încurajează investitii vitale în cercetare si dezvoltare.

Pentru a putea continua să contribuie cu brevete inovatoare în industria de profil, Huawei investeste în fiecare an peste 10% din veniturile sale în cercetare si dezvoltare. Un punct de bază al acestei strategii îl reprezintă activitătile de cercetare din Europa, unde peste 1.900 de ingineri si consultanti înalt calificati lucrează în cercetare si dezvoltare pentru Huawei. Reteaua europeană de centre de cercetare si dezvoltare a companiei, în frunte cu Institutul European de Cercetare (ERI) din Leuven, Belgia, încurajează o colaborare de succes cu partenerii europeni.

Biroul EPO are aceeasi directie. În 2015, acesta si-a concentrat eforturile pentru a asigura succesul investitiilor în inovatie si IP ale companiilor. Este primul dintre cele cinci cele mai mari birouri de IP din lume care obtinut un proces complet certificat end-to-end de acordare si post-acordare a brevetelor, de la depunerea cererii la publicare. Biroul a făcut si progrese decisive în directia unui brevet unitar. “Biroul EPO a făcut tot ce-i stătea în puteri pentru a se asigura că acesta va fi anul primului brevet unitar”, a subliniat presedintele EPO, Benoît Battistelli. “În decembrie am finalizat toate lucrările pregătitoare necesare. După adoptarea pachetului de reguli din decembrie, biroul EPO este acum pregătit, din punct de vedere legal, tehnic si operational, să livreze acest brevet unitar,.”

Raportul anual al biroului EPO indică o nouă crestere a numărului de solicitări către EPO în 2015, ajungând la 160.000, cu 4,8% mai mult fată de 2014, si cel mai mare număr de până acum. Cererile europene pentru brevete au crescut cu 1,6% în 2015, ajungând la un nou maxim, de aproape 279.000.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar