transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-04-2016

Huawei P9 - smartphone ce se remarca prin camera duala in colaborare cu Leica

Huawei P9 - smartphone ce se remarca prin camera duala in colaborare cu Leica

Huawei Consumer Business Group a lansat mult asteptatul model Huawei P9, precum si modelul Huawei P9 Plus, în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc astăzi la Londra. Creat în colaborare cu Leica, P9 are camera duală si stabileste un nou standard în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul.  

Huawei P9 este primul smartphone conceput împreună cu brandul legendar în domeniul fotografiei, Leica Camera AG. Noul Huawei TalkBand B3 si-a făcut deasemenea debutul global.

Un moment surprinzător pentru invitatii la eveniment a fost prezentarea unui trailer care precede noul spot TV pentru Huawei P9 si care îi are în rolurile principale pe Henry Cavill si Scarlett Johansson, Ambasadorii Globali de Produs pentru seria P9. Trailerul simbolizează parteneriatul dintre Huawei si Leica si întrepătrunderea dintre culoare si alb-negru. Alături de Cavill, la lansarea Huawei P9, au participat renumitii fotografi Mary McCartney, David Guttenfelder de la National Geographic, CEO-ul BBC Global News, Jim Egan, Publisher-ul Vogue China, Anita Chang, Presedintele si CEO-ul Conde Nast, Jonathan Newhouse, precum si membrii board-ului Huawei UK, Sir Andrew Cahn si Dame Helen Alexander.

“Huawei este entuziasmată să le ofere utilizatorilor modelului P9 cea mai bună experientă de fotografiere cu smartphone-ul, prin integrarea capabilitătilor Leica, liderul în domeniul opticii pentru mai bine de 100 ani,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Consumatorii din întreaga lume îsi folosesc smartphone-urile pentru a surprinde miliarde de fotografii în fiecare an.

Utilizatorii P9 pot surprinde acum imagini de o claritate nemaiîntâlnită, bogate în detalii si autentice, cu un smartphone deopotrivă atrăgător si puternic.” a completat acesta.

Reinventarea fotografiilor realizate cu smartphone-ul

Integrând valorile în materie de design si excelentă în materie de inginerie optică, pe care Huawei si Leica le au, într-un sistem pentru fotografierea cu smartphone-ul, conceput de către cele două companii, P9 aduce laolaltă superlativele în materie de hardware si software, de la

lentile optice, la senzori, si până la algoritmi de procesare a imaginii, permitându-le utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate.

Cheia capabilitătilor foto la superlativ pe care P9 le are este camera duală, care exploatează la maximum potentialul lentilelor optice Leica, renumite pentru precizia si atentia la detalii.

Camera RGB pe care P9 o integrează este specializată în capturarea culorilor, pe când camera monocromă este uimitoare în surprinderea detaliilor din imagini.
Astfel, cele două camere principale ale lui P9 lucrează în tandem pentru a permite utilizatorilor să creeze imagini cu detalii superioare, având profunzime si culori vii. P9 excelează cu adevărat în conditii de iluminare scăzută, întrucât designul camerei duale garantează că mai multă lumină poate fi captată. 

Fiecare imagine realizată cu P9 are o rezonantă emotională unică si o atemporalitate, semne distinctive ale Leica, astfel că utilizatorii pot alege între trei
Moduri film: Standard, Culori Vii si Culori Discrete, în functie de preferintele lor personale. Printr-o calibrare meticuloasă a parametrilor camerei, fiecare Mod redă fidel stilul autentic si coloristica Leica. Prin selectarea modului monocrom, utilizatorii P9 îsi pot folosi smartphone-urile pe post de adevărate camere alb-negru, pentru a captura imagini expresive de o calitate superioară.

Utilizând tehnologia Huawei, Hybrid Focus, P9 capturează imagini cu o viteză superioară, cu acuratete si stabilitate. P9 suportă focalizarea camerei bazată pe trei metodologii – laser, depth calculation si contrast – si o selectează automat pe cea care oferă cel mai bun rezultat în orice mediu.

Functia de fotografiere cu diafragmă deschisă a obiectivului integrată în P9, le permite utilizatorilor să experimenteze efecte vizuale inovatoare si să creeze imagini unice. Astfel, P9 permite ajustarea aperturii camerei pentru a crea bokeh – blurul din spatele obiectului focalizat, precum si alte efecte legate de adâncimea de câmp, în timp ce obiectul principal rămâne focalizat clar.

“Leica si Huawei împărtăsesc un angajament fără compromisuri pentru excelenta în domeniul fotografiei, iar parteneriatul nostru va permite mai multor consumatori din lumea întreagă să se bucure de fotografii uimitoare,” a declarat Oliver Kaltner, CEO Leica Camera AG. “Aprofundăm colaborarea pentru a le oferi utilizatorilor o experientă cât mai bună de realizare a fotografiilor cu telefonul.” a completat acesta.

Designul industrial trece la un alt nivel

Huawei P9 este o capodoperă a designului industrial, cu aceleasi linii minimaliste care reprezintă ADN-ul gamei de smartphone-uri premium P. Fiecare smartphone P9 este o constructie perfectă, realizată din sticlă 2,5D de calitate superioară si aluminiu folosit în industria aerospatială, cu margini rotunjite.

Putere si performantă

P9 livrează puterea, conectivitatea si viteza pe care utilizatorii de smartphone-uri premium din momentul de fată le asteaptă de la Huawei. Cu un ecran de 5,2 inci, P9 integrează noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz si 64 biti, pentru performante de top în industrie. Bateria de 3000mAh de mare densitate oferă utilizatorilor P9 mai multă mobilitate.

Huawei a prezentat deasemenea si P9 Plus, care integrează un ecran de 5,5 inci, cu tehnologia Press Touch si o baterie de 3400mAh. P9 Plus oferă deasemenea încărcare rapidă dual-IC, oferindu-le utilizatorilor 6 ore de convorbiri cu o încărcare de doar 10 minute.

Ilustrând expertiza Huawei în domeniul telecomunicatiilor, P9 si P9 Plus dispun de o arhitectură care incorporează 3 antene, concepută pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate fără întreruperi în retele mobile si Wi-Fi, pentru a se bucura din plin de Internet mobil, oriunde s-ar afla în lume.

P9 si P9 Plus protejează informatiile utilizatorilor datorită tehnologiei inovatoare Huawei de recunoastere biometrică a amprentei. Senzorul îmbunătătit de recunoastere a amprentei le permite utilizatorilor să personalizeze si să îsi protejeze dispozitivele, astfel că posibilitatea accesului fraudulos sau accidental scade în mod semnificativ. Totusi, acestia pot sa îsi acceseze smartphone-ul într-un mod rapid si sigur.

Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, având preturi începând de la 599€.

Modelul P9 Plus va fi disponibil în varianta de 64GB cu 4GB RAM având preturi pornind de la 749€. Noile modele vor fi disponibile initial în peste 25 de tări, inclusiv Austria, China, Franta, Germania, Portugalia, Belgia, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite si Anglia. Ulterior, smartphone-urile vor fi disponibile si pe alte piete.

În 2014, produsele si serviciile Huawei au acoperit peste 170 de tări, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce priveste livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania detine 16 centre R&D în tări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India si China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispozitia consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă si servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicatiilor, cu o retea globală dezvoltată si parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi solutii inovatoare, punând la dispozitie experiente extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei îsi respectă astfel angajamentul si îndeplineste visele oamenilor de pretutindeni.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar