transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-04-2016

Huawei se claseaza pe primul loc in topul cererilor internationale de brevete

Huawei se claseaza pe primul loc in topul cererilor internationale de brevete

Organizatia Mondială a Proprietătii Intelectuale (WIPO), a anuntat recent că, pentru al doilea an consecutiv, compania Huawei se clasează în fruntea listei de cereri internationale de brevete. Astfel, Huawei a solicitat 3898 de brevete, cu 456 mai multe decât în anul precedent, dar si mai multe decât companii precum: Qualcomm, Samsung, Sony si HP.

WIPO urmăreste cererile depuse în conformitate cu Tratatul de cooperare în domeniul brevetelor (PCT), un acord care oferă protectie brevetelor în 148 de tări, doar printr-o singură cerere.

Aplicatiile pentru brevete internationale, depuse conform PCT, au crescut cu 1,7%, ajungând la 218.000 de cereri în 2015 si stabilind astfel un nou record anual. "Cererile de brevete pentru proprietate intelectuală oferă un indice bun al frecventei si al localizării inovatiei, la nivel global", a declarat directorul general al WIPO, Francis Gurry.

În plus, fată de cererile depuse către WIPO la nivel global, în luna martie, compania Huawei a crescut, fiind pe locul al patrulea în topul companiilor care depun cereri pentru brevete la Oficiul European de Brevete (EPO), compania depunând un total de 1953 de aplicatii în 2015. Mai mult decât atât, pentru al doilea an consecutiv, compania a fost pe primul loc în Europa în topul solicitărilor de brevete din domeniul comunicatiilor digitale, cu 1197 de cereri depuse numai în acest sector.

Cu peste 20 de ani de experientă îmbunătătită în sectorul informatiilor si tehnologiilor de comunicare, o retea globală dezvoltată, afaceri globale cu partenerii, Huawei Consumer BG este orientată spre oferirea tehnologiilor de ultimă generatie, punând la dispozitie pentru întreaga lume experiente extraordinare prin tehnologii avansate.

Huawei îsi respectă cuvântul dat si îndeplineste visele oamenilor de pretutindeni.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar