transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-01-2014

Intel, Barneys New York, Consiliul Designerilor de Moda din America si Opening Ceremony - colaborari pentru tehnologia purtabila

Intel, Barneys New York, Consiliul Designerilor de Moda din America si Opening Ceremony - colaborari pentru tehnologia purtabila

Intel Corporation, Barneys New York, Consiliul Designerilor de Modă din America (CFDA) și Opening Ceremony au anunțat colaborări strategice pentru a explora și aduce pe piață tehnologie purtabilă inteligentă și pentru a întări cooperarea dintre modă și tehnologie.

“Colaborările anunțate reprezintă initiațiva clară a Intel pe piața tehnologiilor purtabile”, a declarat Ayse Ildeniz, Vicepreședinte pentru Business Development and Strategy în cadrul New Devices Group al Intel. “Prin aceste inițiative vom combina tehnologiile inovatoare ale Intel cu designul Opening Ceremony, capacitatea Barneys New York de a identifica noile tendințe și angajamentul CFDA de a inova industria modei. Viziunea noastră comună este de accelera inovația în domeniul tehnologiei purtabile și de a crea produse care să îmbunătățească viața oamenilor”, a adăugat ea.

Ca parte a colaborării, Intel și Opening Ceremony vor lucra la designul unei brățări inteligente bazată pe tehnologia Intel.

“Humberto și cu mine am avut mereu dorința de a face lucruri noi. De la primele noastre cumpărături făcute în Asia am fost pasionați de noi descoperiri”, a declarat Carol Lim, co-proprietara Opening Ceremony. “Aceasta este o oportunitate incredibilă și unică de a aduce împreună cu Intel viziunea noastră în domeniul accesoriilor purtabile care combină inovația Intel cu moda. Ne îmbarcăm alături de Intel într-o călătorie și de-abia așteptăm să vedem unde ne va duce.

Intel este o companie care ne-a schimbat viața și acum construim o parte din secolul 21 alături de ei”, adăugat ea.

Experiența cu un produs începe încă de la impactul vizual și de la modul de prezentare în magazine. Considerat un Mecca al modei, Barneys New York oferă o oportunitate unică pentru a prezenta cum se cuvine tehnologiile purtabile. Barneys New York vor oferi la vânzare brățara inteligentă bazată pe tehnologiile Intel și creată de Opening Ceremony.

“Una dintre cele mai mari oportunități pentru tehnologia purtabilă este simplă – să creezi un accesoriu frumos pe care clienții noștri îl doresc”, a declarat Daniella Vitale, COO al Barneys New York. “Este entuziasmant să fii parte a unui grup de branduri care să creeze moda inteligentă. În colaborarea cu Intel, suntem încântați să anunțăm că Barneys New York va fi unul dintre primii retaileri de lux care vor comercializa un accesoriu inteligent de la Opening Ceremony”, a adăugat ea.

Intel va lucra cu CFDA pentru a crea o comunitate pentru dezvoltarorii de tehnologie și designerii de modă pentru a colabora, schimba și promova idei despre tehnologia purtabilă. Colaborarea va implica peste 400 de designeri, membri ai CFDA, cu un ecosistem mare de dezvoltatori hardware și software pe care Intel l-a construit în ultimii 40 de ani.

“Angajamentul CFDA este de a aduce inovația în industria modei și, având în vedere influența tehnologiei asupra modei, suntem de părere că tehnologia trebuie să fie parte din ADN-ul acestei industrii”, a declarat Steven Kolb, CEO al CFDA. “De aceea suntem încântați să anunțăm colaborarea strategică cu Intel în privința tehnologiei purtabile unde putem aduce influențe unice din cele două industrii – Intel, o companie care oferă inovații tehnologice pentru multe dispozitive de computing, și designerii noștri, care creează lucruri frumoase și accesorii pe care oamenii vor să le poarte”, a adăugat el.

“Colaborările anunțate vor aduce laolaltă două expertize din două discipline diferite, ale tehnologiei și modei, esențiale în realizarea viziunii adoptării tehnologiei purtabile”, a adăugat Ildeniz. “Scopul Intel este de a iniția o cooperare de lungă durată între tehnologie și modă, odată cu anunțul de la CES”, a mai spus ea.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar