transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-01-2014

Konica Minolta bizhub C3350 si bizhub C3850 - Konica Minolta extinde familia de produse bizhub

Konica Minolta bizhub C3350 si bizhub C3850 - Konica Minolta extinde familia de produse bizhub

Konica Minolta îsi dezvoltă portofoliul de sisteme si solutii de printare prin lansarea a două noi echipamente multifunctionale color A4 complet echipate, bizhub C3350 si bizhub C3850. Aceste echipamente de ultimă generatie au o gamă variată de functii, utilizare intuitivă, caracteristici avansate de securitate, compatibilitate cu echipamente A3 si oferă performante ecologice. bizhub C3350 si bizhub C3850 sunt ideale pentru grupuri de lucru mici si medii din orice domeniu de activitate care necesită echipamente profesionale, versatile si de încredere.

Utilizare intuitivă

bizhub C3350 si bizhub C3850 realizează toate activitătile importante din fluxul de lucru zilnic, inclusiv copiere, printare, scanare si fax, oferind viteze de printare impresionante, de 33 ppm si respectiv 38 ppm, permitând astfel cresterea productivitătii si îmbunătătirea eficientei. În plus, ecranele tactile color de 7 inch au interfete intuitive si meniuri simple, astfel încât echipamentele sunt la fel de usor de operat, asemenea utilizării unui telefon inteligent sau a unei tablete.

Caracteristici avansate de securitate

Protejarea informatiilor confidentiale este esentială pentru succesul în afaceri si încrederea clientilor. Cele două echipamente multifunctionale color A4 respectă standardele internationale de securitate si ajută la protejarea datelor, garantând reputatia si siguranta financiară a companiilor. Atât bizhub C3350, cât si bizhub C3850 au caracteristici de securitate avansate, precum printarea securizată si criptarea datelor de pe hard disk.

Compatibilitate

Noile echipamente sunt usor de utilizat întrucât au capacităti functionale similare cu modelele A3 de la Konica Minolta, devenite lider de piată pe segmentul lor.

bizhub C3350 si bizhub C3850 sunt compatibile cu alte echipamente A4 si A3 , cu care se aseamănă prin caracteristici, functii si mod de operare, ceea ce înseamnă că se integrează în fluxurile de lucru curente si completează perfect echipamentele A3 existente.

Performante ecologice excelente

Performanta ecologică este un criteriu esential pentru echipamentele de birou, alături de cresterea productivitătii, simplificarea muncii de zi cu zi si asigurarea protectiei datelor. Caracteristicile ecologice ale bizhub C3350 si C3850 reduc cheltuielile datorită consumului redus de energie, în timp ce utilizarea de materiale ecologice reduce daunele aduse mediului.

Stefan Herrmann, Product Manager Office Printing, Divizia International Marketing: "bizhub C3350 si C3850 sunt noua generatie de multifunctionale color A4 complet echipate si se vor afla în curând într-o pozitie de lider de piată. Operabilitatea lor intuitivă este remarcabilă si foarte asemănătoare cu cea a echipamentelor A3. În general, bizhub C3350 si C3850 sunt proiectate pentru a asigura cea mai bună compatibilitate a sistemelor A4 si A3, astfel încât să îndeplinească toate cerintele fluxului de documente din mediul office."

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiintată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piata locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. 

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile si canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienta de peste 22 ani de existentă pe piata românească si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si în anii precedenti, rezultatele anului 2013 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie si asigură servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar