transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-04-2014

La Vodafone, promotia de Paste aduce abonatilor trafic dublu de date si internet nelimitat, precum si un portofoliu imbogatit

La Vodafone, promotia de Paste aduce abonatilor trafic dublu de date si internet nelimitat, precum si un portofoliu imbogatit

De Paste, Vodafone Romania anunta lansarea unei noi promotii care ofera o varietate de beneficii abonatilor noi si celor care isi reinnoiesc contractele. Toate abonamentele de voce din portofoliul Vodafone includ acum trafic dublu de date, pe toata perioada contractuala. In plus, clientii abonamentelor Smart si RED beneficiaza gratuit de Internet nelimitat, pentru o perioada de pana la 4 luni.


Totodata, Vodafone introduce beneficii sporite pentru toate abonamentele Easy, Smart si RED, acces gratuit in aplicatii si telefoane noi la preturi avantajoase, precum si un nou pachet RED.

“Oferta noastra de Paste vine sa sustina promisiunea campaniei “Impreuna aducem toata Romania pe Internet” cu o multitudine de avantaje pentru utilizatorii Vodafone. Este vorba despre beneficii extinse pentru serviciile de date mobile, acordate clientilor care isi reinnoiesc abonamentul sau isi fac unul nou. Pentru pachetele RED si Smart, le oferim clientilor oportunitatea de a se bucura de Internet nelimitat pentru o perioada de pana la 4 luni. In plus, toate abonamentele noastre, fara exceptie, vin acum cu trafic dublu de date mobile pentru intreaga perioada contractuala. Multe alte avantaje, cum ar fi cele mai dorite aplicatii ale momentului, minute nationale, internationale si in roaming, vin sa aduca si mai multa valoare clientilor nostri”, a spus Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.De-acum, toti abonatii pachetelor Easy, Smart sau RED vor primi trafic dublu de internet, pe toata durata contractului, prin bonusul special “DUBLU NET”. Bonusul este valabil pentru clientii noi si cei existenti care isi reinnoiesc abonamentul si se activeaza automat in cazul pachetelor RED. Pentru clientii abonamentelor Easy & Smart, bonusul se activeaza la cerere, la *100# (din ramura “Internet”)

Mai mult, Vodafone ofera experienta utilizarii internetului nelimitat, prin optiunea “Net fara limite”. Optiunea se activeaza automat pentru clientii care semneaza sau isi reinnoiesc un abonament Smart sau RED. Optiunea “Net fara limite” este activa timp de 1 luna pentru abonamentele Smart si RED 25, respectiv timp de 4 luni pentru abonamentele RED 29, RED 45 si RED 59.

Vodafone adauga in portofoliul sau un nou abonament, RED 25, ce include minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 250 de minute internationale, 400 MB trafic de date (800 MB, cu bonusul special), spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Zonga, Seenow si Vodafone Protect, cu posibilitatea achizitionarii unui smartphone la pret special (Samsung Galaxy Express 2, la 14 Euro, TVA inclus).

In plus, clientii pachetelor RED vor avea incluse si mai multe minute internationale pe mobil sau in roaming, care se pot consuma pentru apeluri in retele mobile catre destinatii eligibile din Europa.

Tot o noutate pentru clientii RED este ca, de acum inainte, utilizatorii pachetelor RED 45 si RED 59 vor putea folosi traficul de date inclus in abonamentul de baza (2GB, respectiv 3GB) si in roaming.

Noua oferta aduce si telefoane la preturi speciale Astfel, abonatii Smart 13 pot opta pentru noul Vodafone Smart 4 Mini, la 1 Euro (TVA inclus), iar abonatii Smart 19 pot alege LG L70 la 9 Euro (TVA inclus). De asemenea, abonatii RED 29 pot opta pentru LG G2 Mini, la pretul de 19 Euro (TVA inclus), in timp ce clientii RED 59 pot opta pentru Samsung Galaxy S5 la 129 Euro (TVA inclus).

Pentru mai multe informatii privind portofoliul de abonamente Vodafone si oferta de telefoane, vizitati https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/toate-abonamentele/index.htm

Vodafone Romania lanseaza un portofoliu unificat de servicii de Internet pentru laptop/PC si tableta. Astfel, utilizatorii vor putea opta, de-acum inainte, pentru un abonament de Internet mobil din cele cinci pachete disponibile, cu preturi variind intre 10 euro/luna si 29 euro/ luna: Smart Net 10 (10 euro/ luna, TVA inclus), Smart Net 12 (12 Euro/ luna, TVA inclus), Smart Net 15 (15 Euro/ luna), Smart Net 19 (19 Euro/ luna) si Turbo 4G (29 euro/ luna).

Toate cele 5 pachete contin acum mai mult trafic de date inclus, precum si acces la continut extins in zona de aplicatii. Trei dintre aceste abonamentele ofera acces la tehnologia 4G, iar cel mai accesibil abonament 4G din portofoliu este Smart Net 15, care are 10 GB trafic inclus la viteza maxima. In plus, clientii noi sau cei care isi reinnoiesc abonamentul de Internet mobil beneficiaza gratuit de internet nelimitat cu optiunea speciala “Net fara limite”. Optiunea “Net fara limite” este activa timp de 1 luna pentru abonamentele Smart Net 10, Smart Net 12, respectiv timp de 4 luni pentru abonamentele Smart Net 15, Smart Net 19 si Turbo 4G.

Oferta de Paste de la Vodafone include si tablete la preturi foarte avantajoase. Tableta Samsung Tab III 8” este disponibila, in rate, pe factura, cu 0 Euro avans si 23 Euro pe luna la abonamentul Smart Net 12, pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti.

Atat clientii abonamentelor de voce, cat si utilizatorii serviciilor de Internet mobil beneficiaza acum de un pachet complet de aplicatii powered by Vodafone ce include acces la canale TV, emisiuni de lifestyle si documentare prin aplicatia Seenow,  precum si muzica nelimitata, prin intermediul aplicatiei Zonga.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 419 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar