transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-12-2015

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt acum disponibile in Romania

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt acum disponibile in Romania

Microsoft a anuntat disponibilitatea pe piata locală a modelelor Lumia 950 si Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ. Vârfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experientă familiară si unitară, aceeasi pe toate dispozitivele Windows, inclusiv functiile inovatoare Windows Hello beta pentru Lumia, care oferă autentificare prin citirea irisului, si Continuum pentru telefoane. Lumia 950 si Lumia 950 XL, inovatiile de top din gama Microsoft, au o putere de procesare de ultimă generatie si sunt dotate cu ecrane HD de exceptie, cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care înregistrează clipuri video la rezolutie 4K. Clientii din România pot achizitiona vârful de gamă Lumia începând cu luna curentă de la partenerii locali, atât magazine retail, cât si cei trei operatori de telefonie mobilă – Orange, Telekom si Vodafone.

Lumia 950 si Lumia 950 XL  sunt concepute pentru oameni care îsi doresc cele mai productive smartphone-uri cu cel mai productiv sistem de operare încorporat. Profesionistii care folosesc tehnologii mobile si îsi doresc un telefon premium, care poate functiona si ca un PC, au acum partenerul perfect pentru dispozitivele lor care rulează deja Windows 10 - Lumia 950 si Lumia 950 XL. Cu Windows 10 si functii precum Continuum pentru telefon, e mai usor ca niciodată să realizezi mai mult cu ajutorul telefonului, fie că te afli la birou, acasă sau pe drum.

Lumia 950 si Lumia 950 XL: terminale premium performante

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt primele telefoane Lumia care vin cu Windows 10 pre-instalat – oferind utilizatorului o experientă familiară si unitară, aceeasi indiferent de dispozitivul cu Windows utilizat, de la aplicatii cheie, precum Office-ul integrat, la acces către întreg continutul prin OneDrive si cloud.

Atât Lumia 950, cât si Lumia 950 XL au functia Continuum pentru telefoane, îmbunătătită de accesoriul optional Microsoft Display Dock, care poate fi achizitionat separat de la distribuitorii autorizati.

Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-si folosească telefoanele ca PC-uri, conectându-le la un monitor si transformându-le într-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugând o tastatură si un mouse, telefonul poate functiona ca un PC cu aplicatii Windows 10, precum Microsoft Office si poate fi folosit, în acelasi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.

Utilizatorii terminalelor premium de ultimă generatie Lumia 950 si Lumia 950 XL se pot bucura acum de performantă superioară. Ambele dispozitive au un ecran QuadHD AMOLED cu rezolutie de până la 564ppi, care oferă un plus de claritate în vizualizarea fotografiilor, a clipurilor video si a textelor, chiar si în lumina directă a soarelui.

Tehnologia PureView de la Microsoft este încorporată în camerele foto a ambelor telefoane Lumia 950 si Lumia 950 XL, oferind un senzor de 20MP si Flash triplu LED. Camera foto surprinde imaginea perfectă chiar si în cele mai provocatoare conditii, iar imaginile pot fi sincronizate automat cu toate dispozitivele Windows 10 prin intermediul aplicatiei Windows Photo si pot fi partajate cu usurintă în cercurile de prieteni sau cu familia.

Pentru ca toate acestea să fie posibile cu un plus de rapiditate, ambele telefoane dispun de procesoare de ultimă generatie Qualcomm Snapdragon.

Specificatiile complete ale dispozitivelor sunt disponibile în documentele atasate.

În România, clientii pot achizitiona Lumia 950 si Lumia 950 XL de la partenerii locali sau distribuitorii autorizati, în variantele de culoare negru si alb.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar