transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2016

M-Pesa, serviciul de transfer de bani de la Vodafone Romania, este disponibil acum in statiile Rompetrol din tara

M-Pesa, serviciul de transfer de bani de la Vodafone Romania, este disponibil acum in statiile Rompetrol din tara

Vodafone Romania, in parteneriat cu Rompetrol Downstream, pune la dispozitia clientilor serviciul de transfer de bani M-Pesa in reteaua de statii de alimentare Rompetrol. Utilizatorii M-Pesa pot acum sa retraga sau sa depuna bani, in regim non-stop, in cele 135 de statii de alimentare ale Rompetrol din toata tara. In plus, prin M-Pesa, clientii Rompetrol isi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, fara costuri suplimentare.

“Utilizatorii M-Pesa pot folosi, acum, serviciul de transfer de bani in toate statiile de alimentare Rompetrol, cu acces la fonduri imediat si in regim non-stop. Parteneriatul strategic cu Rompetrol pune la dispozitia clientilor un numar crescut de locatii moderne, inclusiv in zonele de tranzit unde utilizatorii se asteapta sa gaseasca o varietate de servicii. Promotional, clientii care vor face retrageri de numerar din statiile Rompetrol vor primi un bonus constand in minute nationale si internationale si trafic de date in reteaua Vodafone”, a spus Valentin Stefan, Director, Business Development, Vodafone Romania.

“Rompetrol are ambitia de a se dezvolta in mod constant, fiind o companie competitiva, sustenabila si diversificata. Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone Romania, clientii nostri beneficiaza de un pachet de servicii noi, care continua programul de modernizare si extindere a intregii retele de distributie si a celui de diversificare a experientelor oferite clientilor. In 2015, 118 statii de alimentare au parcurs procesul de rebranding.

Rompetrol imbina calitatea produselor si inalta tehnologie, valori ce se regasesc in carburantii premium comercializati in statiile de distributie”, a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer CEO Block, KMG International.

Pe langa transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilitati, plata la diversi comercianti sau reincarcarea Cartelei Vodafone.

Serviciul de plati si transfer de bani M-Pesa poate fi accesat indiferent de modelul de telefon si nu necesita conexiune internet, credit pe Cartela sau existenta unui cont sau card bancar. De curand, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din strainatate, prin serviciul de transfer international.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Romania a fost prima tara europeana in care serviciul M-Pesa a devenit disponibil, in martie 2014, pentru orice client Vodafone, abonat sau utilizator de Cartela, indiferent de tipul de telefon folosit. M-Pesa functioneaza prin intermediul unei platforme tehnologice inovatoare, cu un nivel ridicat de securitate. Serviciul poate fi activat, gratuit, de catre orice client Vodafone cu varsta de peste 14 ani, la orice magazin afiliat M-Pesa. In acest moment, serviciul M-Pesa este disponibil intr-o retea extinsa de locatii, ce include magazinele Vodafone, ale partenerilor sai si locatii Rompetrol.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar