transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2015

MagentaONE, un nou concept comercial Telekom pentru serviciile integrate de tip fix-mobil, a fost lansat si in Romania

MagentaONE, un nou concept comercial Telekom pentru serviciile integrate de tip fix-mobil, a fost lansat si in Romania

Telekom Romania a lansat MagentaONE, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atât clientilor persoane fizice, cât si clientilor companii. România este a treia tară membră Deutsche Telekom Group în care este lansată noua abordare comercială pentru ofertele integrate, după Germania si Slovacia. În Germania, numărul clientilor de servicii integrate a atins deja un milion.

„Telekom Romania aduce o contributie importantă în familia T la nivel international, în misiunea sa de a deveni lider în inovatie si tehnologie. Suntem mândri să ne numărăm printre primele tări care pun în practică expertiza si abilitătile grupului, iar acum acest lucru este confirmat prin lansarea conceptului comercial MagentaONE”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

MagentaONE înseamnă o ofertă simplificată de servicii de comunicatii pentru familii si afaceri:


Un singur loc pentru toate serviciile fixe si mobile necesare: One Stop Shop, un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil);

10 secunde timp mediu de asteptare în call center pentru clientii cu pachete integrate fix-mobil, din mai 2015;

Divertisment si continut TV exclusiv pe toate tipurile de ecran (TV, tabletă, laptop, smartphone).

„Suntem furnizorul numărul 1 de servicii integrate din perspectiva cifrei de afaceri înregistrate, prin urmare, ne concentrăm pe oferirea de solutii convergente, care, de astăzi, se regăsesc sub umbrela comercială MagentaONE. Pachetele integrate sunt un real succes pe piata din România, astfel încât în prezent am atins pragul de 100.000 de clienti, care acum devin parte din universul MagentaONE.

Mai mult, îmi face plăcere să anunt că ne-am îndeplinit promisiunea de a oferi cele mai eficiente si rapide servicii în call center pentru clientii rezidentiali de servicii fix-mobil, care sunt preluati, în medie, în 10 secunde”, a adăugat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

Televiziune interactivă cu functionalităti noi

Odată cu MagentaONE, Telekom Romania lansează o nouă versiune, îmbunătătită, a serviciului de televiziune interactivă (IPTV), oferind cea mai bună experientă TV din România.
Noile functionalităti includ:

Arhivă TV – toate programele TV difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile (în principal canale de sport si documentare) pot fi accesate în reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi functiile „pauză” sau „derulare” pentru emisiunile din arhivă, ca în cazul optiunii „Video la Cerere”.

Crearea unei arhive personale de continut prin Înregistrările în Cloud. Cu această nouă functionalitate, utilizatorii pot înregistra emisiunile preferate, filmele si competitiile sportive în cloud, fără a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Continutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.

Video la cerere pe toate ecranele – utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de continut video (filme, documentare), pentru o experientă multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. În plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Noile functionalităti sunt prezentate aici. Serviciul TV Interactiv (IPTV) include si o variantă îmbunătătită a Ghidului Electronic de Programe, care oferă posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmări două canale în acelasi timp prin sistemul PiP. De asemenea, începând din această vară, clientii IPTV vor putea să vizioneze propriul continut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver. Platforma IPTV este parte din oferta Telekom TV, care asigură cea mai bună experientă multi-ecran.

MagentaONE pentru segmentul rezidential: pachete integrate cu gratuitate timp de 6 luni pentru serviciul TV

Clientii noi persoane fizice care optează pentru pachete integrate pot beneficia de cea mai nouă ofertă promotională, care include 6 luni de gratuitate pentru serviciile TV si pachet HD gratuit în aceeasi perioadă a contractului.

Astfel, clientii pot beneficia de pachetele integrate fix-mobil disponibile în două variante: TV L, Internet L, Voce Fixă S si Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la pretul promotional de 110 lei pe lună (TVA inclus), în primele 6 luni de contract, iar din cea de-a 7-a lună de contract, la pretul de 143 de lei pe lună (TVA inclus) pentru contracte de doi ani. Cealaltă optiune este pachetul care include TV M, Internet L, Voce Fixă S si Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la acelasi pret promotional de 110 lei pe lună (TVA inclus), în primele 6 luni de contract, respectiv de 138 de lei pe lună (TVA inclus) pentru restul duratei contractului.

În plus, clientii noi de TV Interactiv L pot beneficia de până la 50 de canale HD, cel mai mare număr de canale HD disponibile pe piată. 20 dintre aceste canale sunt incluse în pachetul suplimentar HD si sunt oferite gratuit pe o perioadă promotională de 6 luni.

Clientii din zonele cu acoperire de fibră optică (FTTx) beneficiază în plus de serviciul TV multi-room pentru toate televizoarele de acasă, si de pachetul HBO si HBO Comedy gratuit. În prezent, 23 de orase din România sunt acoperite cu fibră optică (FTTx).

MagentaONE pentru clientii companii

Prin abordarea MagentaONE pentru segmentul de business, compania îsi reafirmă filosofia „One stop shop”, care înseamnă mai multă simplitate si confort, printr-un singur punct de contact pentru toate nevoile de comunicare ale companiilor, indiferent de mărimea acestora. Odată cu introducerea serviciului One Drive de la Microsoft, fără niciun cost suplimentar, în toate pachetele convergente, Telekom a lansat practic primul portofoliu de solutii convergente fix-mobil si cloud din România, disponibil acum sub umbrela MagentaONE. Astfel, toti clientii de business MagentaONE dispun de spatiu de stocare securizat de 1 TB, certificat ISO, precum si de acces la versiunea online a solutiilor Microsoft Office.

Telekom are un portofoliu extins de solutii standard de business dedicate, care cuprinde de la aplicatii si servicii de bază cum ar fi stocare, antivirus, găzduire web si design web, până la cele mai avansate, precum Office 365, CRM (customer relationship management), ERP (enterprise resource planning), toate însotite de optiuni flexibile de finantare a echipamentelor, care vor fi integrate gradual sub umbrela MagentaONE. Astfel, Telekom se concentrează pe simplificarea proceselor IT&C si pe cresterea eficientei si competitivitătii afacerilor clientilor.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mircea
Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: prisonbreak94@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar