transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2015

MasterCard introduce platile mobile pentru posesorii de dispozitive Android, prin Android Pay

MasterCard introduce platile mobile pentru posesorii de dispozitive Android, prin Android Pay

Google a lansat Android Pay, care va permite posesorilor de carduri MasterCard de credit, debit, preplătite si business să utilizeze smartphone-urile si tabletele Android pentru plătile de zi cu zi, în magazinele care permit plata contactless si în aplicatiile Android. Această inovatie le oferă posesorilor de carduri MasterCard si mai multe optiuni pentru a realiza plăti rapide si sigure, cu orice dispozitiv mobil doresc.

Răspândirea telefoanelor mobile schimbă comportamentul de plată al consumatorilor. Conform unui raport1 emis recent de Federal Reserve din Statele Unite, 39% dintre utilizatorii care efecutează plăti mobile cu un smartphone au realizat cel putin o tranzactie la POS cu telefonul, ceea ce arată că există o cerere din ce în ce mai mare pentru metode mai simple si sigure de a face plăti cu dispozitive mobile. MasterCard a pus bazele tranzactiilor mobile sigure, prin introducerea plătilor contactless acum mai bine de un deceniu, si furnizând, în 2013, o platformă complementară digitală care stă la baza solutiilor actuale pentru plăti mobile.

În prezent, cardurile contactless MasterCard sunt acceptate la peste trei milioane de comercianti din 68 de tări din toată lumea, iar serviciul MasterCard Digital Enablement Service permite Android Pay să ofere o experientă de plată simplă si sigură, astfel încât consumatorii să îsi poată folosi cardurile oricând si oriunde doresc.

Începând din această vară, posesorii de dispozitive Android compatibile vor putea să-si utilizeze cardurile MasterCard de credit, debit, preplătite si businessîn mod direct, prin Android Pay. Atât pentru consumatori, cât si pentru comercianti, orice achizitie realizată cu un card tokenized MasterCard de credit, debit, preplătit sau business va oferi acelasi nivel de sigurantă si aceleasi beneficii si garantii ca orice altă tranzactie MasterCard. Iar datorită faptului că Android Pay nu transmite niciodată numărul cardului către comercianti, consumatorii beneficiază de un nivel sporit de sigurantă.

 

”Plătile mobile reprezintă azi o parte esentială a pachetului de servicii pentru smartphone-uri si tablete,” a spus Ed McLaughlin, Chief Emerging Payments Officer, MasterCard. ”Datorită  MasterCard Digital Enablement Service (MDES) si Android Pay, putem folosi acum tokenuri securizate pentru a facilita plătile realizate  cu dispozitivele mobile ale consumatorilor. Această inovatie sporeste gama de optiuni destinate consumatorilor si contribuie la extinderea modalitătilor de plată cu dispozitive mobile.”

”Plătile mobile reprezintă o prioritate pentru Google, astfel că am colaborat cu principalele organizatii, precum MasterCard, în vederea asigurării unei experiente unitare pentru o gamă extinsă de telefoane si magazine care utilizează tehnologia contactless. Android Pay va oferi consumatorilor simplitate si sigurantă sporite, precum si noi optiuni de plată cu telefoanele lor Android,” a spus Pali Bhat, Director, Product Management, Google.

Android Pay va fi disponibil pentru utilizatorii Android din SUA (cu versiunea KitKat sau mai recentă) în următoarele luni. Plătile contactless sunt acceptate în acest moment în Statele Unite la principalele magazine, restaurante, transportatori, benzinării etc, care vor accepta acum si tranzactiile MasterCard prin Android Pay.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar