transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-12-2013

MasterCard si Commonwealth Bank accelereaza adoptia platilor mobile pe anumite terminale Samsung

MasterCard si Commonwealth Bank accelereaza adoptia platilor mobile pe anumite terminale Samsung

MasterCard (NYSE: MA) anunta ca posesorii de carduri MasterCard emise de Commonwealth Bank din Australia vor avea posibilitatea sa incarce si sa pastreze in siguranta credentiale pentru un cont de plata, pe anumite dispozitive Samsung, dotate cu tehnologia NFC. Astfel, acestia vor putea efectua plati contactless, rapid si in siguranta.

Commonwealth Bank din Australia este prima banca ce colaboreaza la nivel global cu MasterCard si Samsung pentru a oferi clientilor sai acest serviciu, utilizand Mobile MasterCard PayPass in cadrul aplicatiei sale CommBank, pe elementul de securitate incorporat in Samsung Galaxy S4.

Clientii Commonwealth Bank pot adauga, cu usurinta, facilitatea de plata contactless pe telefonul lor Samsung Galaxy 4, avand astfel posibilitatea de a il utiliza la peste 1,6 milioane de locatii contactless MasterCard PayPass ale comerciantilor din toata lumea. Reteaua include mari retaileri, magazine de cartier, magazine alimentare, farmacii si companii de taxi – medii de plata rapida, unde conteaza foarte mult viteza de servire si confortul clientilor.

MasterCard si Samsung, in parteneriat cu institutii financiare si operatori de telefonie mobila din toata lumea, urmaresc sa lanseze servicii similare pe parcursul anului urmator, vizand tari ca Turcia, Rusia si Ucraina in primul trimestru din 2014.

Accesul la elementul de securitate permite companiei Samsung si altor producatori, operatori de retele mobile si institutii financiare sa se asocieze cu MasterCard pentru a furniza utilizatorilor solutii de plata de generatie urmatoare. Acestea includ tehnologia MasterCard contactless si MasterPass™, platforma digitala de la MasterCard. Prin intermediul platformei, partenerii MasterCard pot pune la dispozitia clientilor modalitati de plata ce presupun un simplu click sau o simpla atingere – online, in magazine sau in alt mediu.“Odata cu acest parteneriat, ne asiguram ca detinatorii de carduri MasterCard pot activa dispozitivele Samsung pentru plati, pe masura ce devin disponibile pe piata,” a spus Mung Ki Woo, Group Executive, Mobile & Industry Alliances, la MasterCard. “Prioritatea noastra este sa ajutam consumatorii sa cumpere si sa plateasca intr-un mod care se pliaza cel mai bine pe nevoile lor, folosind toate dispozitivele pe care le detin. Prin colaborarea cu  Samsung – lider global in fabricarea dispozitivelor mobile – si cu alti producatori de dispozitive si chip-uri, operatori de retele mobile si comercianti, MasterCard isi mentine rolul de lider in crearea viitorului platilor.”

Samsung Galaxy S4 si Galaxy Note 3 sunt doua dintre cele peste 140 de dispozitive ce includ 32 de smartphone-uri si tablete Samsung, certificate pentru programul MasterCard PayPass Ready, lansat in mai 2012. Dispozitivele certificate de MasterCard trec printr-un proces riguros de testare, pentru a dovedi faptul ca ele sunt functionale si interoperabile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar