transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2014

Minute bonus pentru convorbiri catre tara preferata din Uniunea Europeana - noua oferta Orange PrePay de Paste

Minute bonus pentru convorbiri catre tara preferata din Uniunea Europeana - noua oferta Orange PrePay de Paste

Pentru ca se apropie sărbătorile de Paste Orange oferă tuturor clientilor săi PrePay posibilitatea de a fi în contact cu cei dragi, prin minute bonus pe mobil către tara preferată din Uniunea Europeană. Astfel, fie că au deja o cartelă sau îsi activează un SIM nou, clientii vor primi bonus minute internationale pe fix si mobil către o tară din Uniunea Europeană, la alegere.

Pentru activarea ofertei este suficient un apel la *100#, ramura Uniunea Europeană sau accesarea contului personal Orange, sectiunea Uniunea Europeană. La fiecare 30 de zile, până pe 30 iunie 2014, clientii pot selecta tara pentru care vor să le fie alocate minutele b onus.

De exemplu, clientii PrePay care aleg optiunea cu 6 euro credit primesc lunar 3000 de minute în Orange, SMS nelimitat în retea, 150 minute nationale si internationale sau SMS nationale, precum si 200 MB de trafic pentru internet pe mobil. Iar dacă optează pentru Spania ca tară preferată primesc bonus 150 minute internationale pe fix sau mobil, pe care le pot folosi să comunice cu familia sau prietenii de acolo.

De asemenea, toti utilizatorii PrePay beneficiază si de programul de loialitate PrePay Bonus, prin care sunt răsplătiti cu noi avantaje la reîncărcare. Astfel, acestia primesc bonus în minute, mesaje sau MB la fiecare reîncărcare, reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit si pot câstiga lunar telefoane, tablete, precum si alte premii surpriză. Toate avantajele se alocă automat utilizatorilor Orange PrePay pentru reîncărcări de minim 4 euro credit, fără a fi necesară înscrierea în program.„Prin promotia Orange PrePay ”distractie fără frontiere” ne dorim să le oferim tuturor utilizatorilor de servicii preplătite din România un beneficiu relevant si apreciat de foarte multi dintre ei. Am remarcat un interes crescut al clientilor PrePay pentru serviciul de voce international pe mobil, de aceea am creat special pentru ei o ofertă care să le aducă acest beneficiu.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay în cadrul Orange România.

Oferta de Paste “distractie fără frontiere “ va fi promovată printr-un nou spot TV cu simpaticele personaje Millidge si Doig, care invită la o călătorie imaginară si distractivă prin Europa.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar