transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-01-2014

Noile Intel Education Tablet si Intel Classmate PC contribuie la transformarea invatarii si a predarii

Noile Intel Education Tablet si Intel Classmate PC contribuie la transformarea invatarii si a predarii

Intel Corporation a prezentat noi design-uri de referință educaționale dedicate învățământului interactiv al secolului 21 în cadrul târgului educațional Bett 2014, care are loc la Londra. Noile Intel Education Tablet și Intel classmate PC sunt parte ale suitei Intel Education Solutions, care include dispozitive, software, conținut, servicii și programe de dezvoltare pentru profesori, toate pentru a transforma modul de învățare și de predare.

Intel Education Tablet și classmate PC-ul au un design ușor de folosit de către elevi, fiind rezistente la căzături de pe birou (de la 70 cm)1 și la apă și praf, pentru a promova învățarea oriunde și oricând.

“Liderii din sistemul educațional doresc să ajute elevii să obțină rezultate importante și să încurajeze învățarea de-a lungul întregii vieți”, a declarat John Galvin, Vicepreședinte al Sales and Marketing Group al Intel și General Manager al World Ahead Program. “La Intel suntem de părere că tehnologia potrivită poate influența 

foarte mult sistemul educațional. De aceea suntem concentrați pe dezvoltarea de noi instrumente educaționale, care să-i ajute pe elevi să fie mai implicați. Rezultatul este un viitor care ajută la dezvoltarea de abilități necesare pentru oportunități și pentru a crește”, a adăugat el.

Intel Education Tablet rulează pe Android 4.2 și are caracteristici precum bare de cauciuc în lateral, pentru a fi mai ușor de cărat de copii, un buton de pornire care rezistă apăsărilor accidentale și un stylus.

Având la bază un procesor dual-core Intel Atom Z2520, tableta de 10 inchi are camere în față și în spate și 3G opțional. De asemenea, oferă o autonomie de 12 ore2, pentru a rezista pe parcursul unei întregi zile de învățare.

Procesorul Intel Atom Z2520, 1.2GHz, are suport pentru Tehnologia Intel Hyper-Threading3, permițând rularea a patru aplicații în același timp. Platforma integrată include, de asemenea, acceleratorul Intel Graphics Media cu nucleu grafic ce suportă imagini 3D, jocuri, codare si decodare video 1080p la 30FPS, toate utile pentru învățământul secolului 21.

Classmate PC-ul Intel de 10 inchi se bazează pe procesorul Intel Celeron N2806 sau N2805 și rulează pe Windows 8.1, Windows 7. De asemenea, mai este un model care rulează pe Linux și se bazează pe procesorul Intel Celeron N2805 și care va fi disponibil în acest an. Dispozitivul cu ecran tactil opțional are o cameră rotativă pentru a promova crearea de conținut.

HP Classmate Notebook PC este primul produs comercial din lume bazat pe noul design de referință de classmate PC și va fi disponibil în această lună în America de Nord și de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar din primăvară în regiunea Asia Pacific.

“HP Classmate Notebook oferă acces la instrumente de predare, aplicații de învățare și conținut educațional pentru elevii și profesorii din lume”, a declarat Gus Schmedlen, Vicepreședinte, PPS Education, HP.  “În combinație cu dezvoltarea profesională și resursele pentru educație tehnologică ale HP, Classmate-ul PC HP ajută la obținerea de rezultate educaționale, sociale și economice importante”, a adăugat el.

Intel Education Tablet și classmate PC sunt dotate cu caracteristici precum o lupă și o sondă termică. Aceasta se conectează la portul audio al dispozitivului. Aceste instrumente îi ajută pe elevi să vadă imagini mărite și microscopice, să măsoare și să analizeze date, dându-le libertatea de a explora concepte științifice oriunde, nu numai în laborator.

Soluțiile educaționale ale Intel pentru sala de clasă

Noile Intel Education Tablet și classmate PC sunt instrumente educaționale parte a suitei software Intel Education Solutions, care include mai multe dispozitive, de la tablete la laptopuri și 2 în 1, software, conținut, servicii și programe de dezvoltare profesională pentru profesori, pentru a-i ajuta pe elevi să învețe mai bine și să aibă rezultate. Suita Intel Education Software include aplicații educaționale pentru elevi, care încurajează cercetarea în curriculum-ul școlar și promovează conținutul, prin aplicații precum Kno (acum parte a Intel Education), care le oferă elevilor și profesorilor acces la o bibliotecă digitală cu peste 225.000 de titluri educaționale. 

Intel consideră că tehnologia poate ajuta profesorii, liderii și experții în tehnologie din școală să pregătească elevii pentru a reuși în viață. Bazată pe colaborări, implementări și cercetare de peste zece ani, suita Intel Education Solutions este construită pentru a ajuta profesorii să inspire elevii și să-i susțină să atingă excelența școlară. Soluțiile educaționale ale Intel au ajutat peste 10 milioane de profesori pentru sute de milioane de elevi din 100 de țări.

Suita completă de soluții educaționale ale Intel este prezentată la standul Intel (B358) de la Bett 2014. Standul prezintă o clasă virtuală, în care profesori adevărați vor preda lecții pe baza curriculum-ului Intel.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar