transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2016

Noua imprimanta i-SENSYS LBP151dw de la Canon economiseste timp si spatiu pentru birouri mici

Noua imprimanta i-SENSYS LBP151dw de la Canon economiseste timp si spatiu pentru birouri mici

Canon Europe, lider mondial în domeniul solutiilor de imagistică, anuntă lansarea noii imprimante (SFP) i-SENSYS LBP151dw. Noua imprimantă laser monocrom este creată pentru a răspunde provocărilor de imprimare ale grupurilor de lucru mici, unde spatiul este limitat, si oferă conectivitate si productivitate îmbunătătite într-un design stilat si compact.

Construit pentru birouri mici, inclusiv spatii de lucru bancare, de receptie a clientilor si de retail, noul model LBP151dw include suport pentru standardul PCL5e/6, pentru a îmbunătăti flexibilitatea integrării în retea. Pentru si mai facilă instalare, aparatul este suficient de mic pentru a încăpea pe birouri de receptie sau în săli de asteptare, oferind o solutie simplă si fiabilă.

Modelul LBP151dw optimizează capacitătile de lucru mobile ale birourilor mici, deoarece încorporează conectivitate Wi-Fi si functii extinse de imprimare mobilă. Pentru o productivitate crescută, dispozitivele cu iOS si Android pot utiliza aplicatia gratuită Canon PRINT Business, care permite imprimarea de pe dispozitive mobile, în miscare, a documentelor, prezentărilor si imaginilor. Având si suport aditional pentru Google Cloud Print si serviciul Mopria Print Service pentru utilizatorii de Android, imprimanta LBP151dw este astfel gândită pentru a oferi o experientă optimă a imprimării mobile.

Cu viteze de până la 27 ppm si functia Automatic Duplex Printing (imprimare automată în sistem Duplex), imprimanta LBP151dw este solutia ideală pentru firme care doresc să economisească timp în cadrul proceselor de birou. Tehnologia Quick First-Print de la Canon permite imprimarea în câteva secunde a documentelor, chiar si din modul Sleep, permitând firmelor să se concentreze pe prioritătile zilnice.Anil Jagpal, Marketing Manager, Canon Europe: “Modelul LBP151dw a fost creat special pentru a oferi integrare îmbunătătită si functionalitate mobilă într-un design mic, dar robust. Combinatia de conectivitate PCL si Wi-Fi într-un singur aparat compact înseamnă ocazia ca aceste firme să-si transforme mediile de lucru printr-o solutie eficientă si fiabilă, cu un impact pozitiv asupra profiturilor prin îmbunătătirea productivitătii si conectivitătii angajatilor.”

Imprimanta i-SENSYS LBP151dw va fi disponibilă în Europa începând cu luna aprilie.

Specificatiile-cheie ale modelului LBP151:
Viteză de imprimare de 27ppm
Conectivitate Wi-Fi
Functie Quick First Print
FPOT de 8 secunde (timp de iesire al primei imprimari)
Suport pentru MOPRIA
Suport pentru Google Cloud Print
Suport pentru PCL5e/6
Imprimare automată fată-verso

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 tări si având peste 17.000 de angajati în Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Fondată în anul 1937 si având ca tintă principală crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piată, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în solutii de imagine pentru business si de larg consum.  Solutiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto si masini portabile de scanare cu raze X, imprimante de productie si pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar