transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-01-2014

Noul ASUS Transformer Book Duet TD300, primul hibrid laptop-tableta cu patru moduri de lucru si doua sisteme de operare

Noul ASUS Transformer Book Duet TD300, primul hibrid laptop-tableta cu patru moduri de lucru si doua sisteme de operare

ASUS a anuntat Transformer Book Duet (TD300), primul dispozitiv din lume care oferă patru moduri de lucru: laptop si tabletă cu Windows, laptop si tabletă cu Android. Utilizatorii pot comuta de la un sistem de operare la celălalt în doar 4 secunde, fie că folosesc portabilul ca laptop, fie ca tabletă. O simplă atingere a butonului Instant Switch sau a tastei virtuale de pe tabletă face trecerea rapidă din mediul Android la Windows si viceversa. Integrând un procesor Intel Core™ i7, Transformer Book Duet poate fi chiar de două ori mai rapid decât tabletele de pe piată ce folosesc procesoare ARM. Tehnologia ASUS SonicMaster si cele două difuzoare încorporate oferă un sunet incredibil pentru un divertisment captivant.

Patru moduri de lucru, laptop si tabletă cu două sisteme de operare si Instant Switch

 ASUS Transformer Book Duet (TD300) este un dispozitiv capabil să ruleze atât ca tabletă cu Android sau Windows 8.1, cât si ca notebook. Utilizatorii pot comuta între cele două sisteme de operare prin apăsarea butonului Instant Switch sau a unei taste virtuale de pe tabletă. Transformer Book Duet dispune de un puternic procesor Intel Core i7 cu grafică Intel HD si de 4GB DDR3L 1600 memorie, componente ce-i sporesc performanta, făcându-l până la de două ori mai rapid decât o tabletă existentă, bazată pe procesor ARM.

Tehnologia ASUS din spatele butonului Instant Switch oferă performante si productivitate superioare altor solutii dual-OS.

Comutarea este rapidă, fluidă, fără întreruperi, permitându-i utilizatorului să reia lucrul de unde a rămas pe fiecare sistem de operare. Fără a apela la virtualizare, Instant Switch îi permite fiecărui sistem în parte să folosească întreaga putere a procesorului Intel.

Performante audio-video

ASUS Transformer Book Duet (TD300) redă o imagine excelentă pe ecranul tactil cu diagonală de 13.3", rezolutie 1920 x 1080 Full HD si panou IPS. Interfata multi-touch are o sensibilitate si o viteză de reactie superioare cerintelor Microsoft pentru mediul Windows 8.1. Pe partea de sunet, portabilul vine cu tehnologia ASUS SonicMaster ce redă un sunet fidel prin intermediul celor două difuzoare încorporate în tabletă.

Transformer Book Duet dispune de o cameră HD frontală cu microfon integrat pentru video conferinte online. Tableta oferă 128GB stocare pe SSD, capacitate ce poate fi extinsă prin folosirea unui card MicroSD de până la 64GB. Dock-ul cu tastatură include un hard disk de 1TB, porturi USB 3.0 si USB 2.0, port de retea, iesire HDMI 1.4 cu suport 1080p. În privinta conectivitătii, ASUS Transformer Book T300 dispune de interfată wireless 802.11ac Wi-Fi si tehnologie Bluetooth 4.0 cu EDR.

Transformer Book Duet preia binecunoscutul design cu cercuri concentrice întâlnit la multe alte produse ASUS. Dispozitivul este compact, tableta măsurând 342.7 x 216.3 x 12.9mm, iar statia de andocare - 340.9 x 217.6 x 16mm. Cele două părti cântăresc împreună în jur de 1.9kg, Transformer Book Duet fiind extrem de portabil si flexibil, potrivit pentru oamenii care călătoresc mult si nu vor să se despartă de mediul digital.

Specificatiile lui Transformer Book Duet TD300:
 - Două sisteme de operare: Windows 8.1 Standard si Android 4.1
 - Ecran multi-touch de 13.3" Full HD cu IPS
 - Procesoare Intel Core™ i7
 - Memorie 4GB DDR3L 1600 RAM
 - Stocare: Până la 128GB iSSD, Până la 1TB HDD
 - Conectivitate: 802.11ac Wi-Fi; Bluetooth 4.0 + EDR
 - Porturile tabletei: Micro SD card, jack audio pentru căsti, alimentare
 - Porturile dock-ului cu tastatură: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 10/100Mbit/s LAN, HDMI 1.4, audio combo jack, alimentare

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar