transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-02-2014

Noul Bitdefender Mobile Security - functii Anti-Furt de elita si protectia datelor confidentiale

Noul Bitdefender Mobile Security - functii Anti-Furt de elita si protectia datelor confidentiale

Bitdefender anuntă lansarea noului Bitdefender Mobile Security, solutia de securitate pentru Android ce vine cu un modul anti-furt inteligent, cu functii extrem de intuitive, o protectie avansată a informatiilor confidentiale, o interfată flexibilă si functionalităti de economisire a bateriei telefonului.

Noul Bitdefender Mobile Security foloseste tehnologia bazată pe cloud pentru a avertiza cu privire la site-urile periculoase, fraude si tentative de phishing, ajutând utilizatorii să-si blocheze sau să-si găsească mai usor si mai rapid dispozitivul în caz de pierdere sau furt.

Produsul este echipat cu tehnologia premiată de laboratoarele independente de testare pentru usurinta în utilizare si pentru cea mai bună rată de detectie. Functia de Privacy Advisor semnalează aplicatiile intruzive, ce colectează date personale precum istoricul paginilor accesate din browser, lista de contacte, mesajele, fotografiile si notele făcute de utilizator în calendar.

Analiza Bitdefender pe 836.021 de aplicatii gratuite de Android a scos la iveală că aproximativ o treime dintre acestea pot accesa locatia telefonului, iar una din 30 poate trimite adresa de email a utilizatorului unei terte părti; mai poate citi lista de contacte, istoricul paginilor vizitate de pe terminalul mobil sau poate accesa fotografiile.

“Odată accesate aceste informatii, proprietarul telefonului nu mai are niciun control asupra celor care pot vedea continutul si asupra modului în care datele sunt folosite. Telefoanele mobile moderne sunt mai mult computere portabile dacât telefoane, iar utilizarea necontrolată a aplicatiilor poate ridica riscuri serioase pentru confidentialitatea datelor utilizatorului,’’ a declarat Cătălin Cosoi, Chief Security Strategist la Bitdefender.

Bitdefender Mobile Security pentru Android indică, de asemenea, ce aplicatii pot genera cheltuieli suplimentare prin apelare sau trimitere de mesaje text la numere cu suprataxă si îi ajută pe utilizatori să ia decizii informate cu privire la confidentialitatea si securitatea datelor.Bitdefender Mobile Security este disponibilă la https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security si poate fi testată gratuit pentru 14 zile.

Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate pe plan international. Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aprox. 500 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar