transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-03-2014

Noul HTC One va fi disponibil in Romania la Orange, Vodafone si Cosmote

Noul HTC One va fi disponibil in Romania la Orange, Vodafone si Cosmote

HTC, lider global în inovație și design, anunță mult-așteptatul model HTC One (M8), succesorul modelului premiat HTC One (M7). Noul HTC One (M8) se lansează în varianta de culoare Gunmetal Gray, include cea mai nouă versiune a interfeței HTC Sense 6 și Smart Sensor Hub, soluție care anticipează acțiunile utilizatorului și folosește funcția de control Motion Launch pentru a simplificarea interacțiunii cu telefonul. Noua tehnologie Duo Camera ajută utilizatorii să realizeze fotografii creative și să le editeze cu efecte profesionale, iar HTC BoomSound stabilește noi standarde de calitate audio pentru un smartphone.

Peter Chou, CEO HTC: „În 2013 am lansat cel mai bun smartphone din lume, însă nu am încetat nicio clipă să căutăm să ne autodepășim și să ridicăm mai sus ștacheta. Suntem pionieri în inovațiile de tehnologii mobile și proiectăm și construim dispozitive care uimesc, inspiră și transformă industria smartphone-urilor. Sunt mândru să lansez astăzi cel mai impresionant, intuitiv și avansat smartphone din industrie, noul HTC One (M8)”.

HTC revoluționează designul și calitatea cu noul model HTC One (M8). Carcasa este proiectată și construită din materiale durabile, iar designul este impresionant și armonios, încorporând ecranul de 5 inch, cu afișaj full HD (1080p). Carcasa se evidențiază prin contururi curbate, mai subțiri, care asigură o aderență mai bună a telefonului în palmă.Noul HTC One (M8) este dotat cu un processor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 și este compatibil cu tehnologia 4G LTE. Smartphone-ul rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 4.4 KitKat, și afișează o interfață nouă HTC Sense 6, disponibilă integrat, sau prin descărcarea unui upgrade din Google Play store2. Redesenată de la zero, interfața Sense 6 este acum mai lizibilă, mai aerisită și oferă o experiență mai intuitivă de accesare, și va fi disponibilă în variante cromatice personalizabile.

Noul HTC One (M8) oferă o nouă dimensiune în domeniul foto, fiind primul smartphone din lume care îmbină în premieră tehnologia Duo Camera, cu modulul ingenios HTC UltraPixel, cu un blitz Dual Flash și cu înregistrare video Full HD (1080p) pentru obținerea de imagini incredibile în toate condițiile de lumină și de capturi video de înaltă calitate. Camera frontală wide-angle de 5 MP garantează fotografii selfie excepționale.

Suplimentar față de modulul principal HTC UltraPixel, modelul HTC One (M8), dotat cu Duo Camera, integrează și un senzor de adâncime care permite realizarea de imagini detaliate în cadru de adâncime focală, și permite editarea fotografiilor cu un grad de flexibilitate nemaiîntâlnit.

Tehnologia foto HTC One (M8) ajută utilizatorii să surprindă portrete impresionante și să adapteze focalizarea asupra imaginii cu funcția UFocus, care permite o evidențiere surprinzătoare a subiectului fotografiat, alături de funcția Foregrounder utilizată pentru editarea fundalurilor foto cu efecte creative. De asemenea, fotografiile pot fi editate cu efecte de sezon folosind animațiile din pachetul Seasons. Funcțiile Copy & Paste3 transferă persoanele sau obiectele fotografiate în cadrul altor imagini, iar Dimension Plus prezintă noi perspective de vizualizare a fotografiilor prin simpla înclinare a ecranului pentru a vedea un alt unghi asupra imaginii.

Tehnologia avansată de fotografiere permite chiar să capteze “imagini de culise”, astfel încât, odată activat obturatorul, cea mai clară imagine este afișată în mod automat. Focalizarea camerei deschide obturatorul cu o viteză de 300 de milisecunde și produce imagini de înaltă calitate, surprinse la secundă din mișcare, iar în situațiile în care este necesară activarea blitz-ului, aparatul dotat cu LED Dual Flash selectează nuanțele exacte ale tenului, potrivește intensitatea luminii și facilitează realizarea unei fotografii profesionale.

Eforturile depuse pentru a crea imagini remarcabile au fost completate de echipa de designeri a interfeței HTC Sense prin organizarea meniului galeriei foto, acesta fiind dotat cu un funcția Image Match, un instrument de căutare care descoperă în mod intuitiv toate fotografiile care conțin un anumit subiect în cadrul unui album.

Nu în ultimul rând, noul HTC One (M8) integrează de asemenea modul Slow Motion, care permite realizarea de clipuri video filmate cu încetinitorul și editarea ulterioară a acestora din punct de vedere al vitezei de derulare.

În 2014, HTC Zoe devine o platformă socială și colaborativă în Cloud. Utilizatorii pot încărca filmările preferate Zoe Videos, pot invita prieteni în rețea să adauge propriile fotografii, clipuri video sau melodii preferate. Noua aplicație HTC Zoe va fi disponibilă spre descărcare din Google Play în această vară.

Prin noua interfață HTC Sense 6, modelul HTC One (M8) se mândrește cu capabilități demne de un al șaselea simț. Un prim exemplu – Motion Launch poate detecta poziția telefonului în mediul înconjurător, prin intermediul unor senzori de mișcare, iar utilizatorul poate interacționa astfel cu telefonul fără a aprinde ecranul. Un simplu gest de glisare va activa dispozitivul, funcția Auto Answer permite preluarea unui apel prin apropierea telefonului de ureche, fără a atinge ecranul cu degetul – o proprietate la îndemână în momentul în care speli vasele și îți sună telefonul – două atingeri consecutive aprind ecranul, două atingeri consecutive închid ecranul, gesturi elementare care simplifică activitățile cotidiene.

Aplicațiile practice ale funcției Motion Launch sunt extinse prin intermediul husei Dot View a noului HTC One (M8), care poate fi activată prin două atingeri consecutive astfel încât să afișeze ora, condițiile meteo, alerte cu privire la noi mesaje, e-mail-uri sau apeluri fără a fi necesară deschiderea husei sau activarea ecranului principal.

Un telefon remarcabil merită un design excepțional de husă protectoare pentru a incorpora funcționalități de primă clasă. Optimizată prin intermediul HTC Sense 6, husa HTC Dot View protejează ecranul, afișează notificări și permite interacțiuni, afișajul fiind stilizat în manieră retro, de tip matrice.

Inovațiile HTC nu se încheie aici, ci sunt vizibile și din punctul de vedere al modalității în care oamenii utilizează bateria de la telefon. Modelul HTC One (M7) al anului 2013 este optimizat pentru consum de energie foarte scăzut. Noul Model HTC One (M8) impune un nou standard, bateria având o durată de viață cu 40% mai mare. Modul clasic de economisire a energie oferă timpi suplimentari de funcționare,  modul extrem de economisire a energiei permite o nouă extindere a autonomiei. Încărcată la maxim, bateria va oferi putere de funcționare pentru 14 zile, timp în care pot fi preluate apeluri, mesaje text și e-mail-uri. Modul de salvare energie poate fi activat manual sau automat și furnizează timpi adiționali de stand-by – 60 ore în plus pentru baterie 20%, 30 ore în plus pentru baterie 10%, 15 ore în plus pentru 5% baterie, funcție care scapă utilizatorii de stresul de a rămâne fără baterie la telefon.

Noul HTC One (M8) aduce experiența sonoră inegalabilă. Cea mai recentă tehnologie HTC BoomSound creează o atmosferă audio imersivă prin sunetul puternic și de o claritate excepțională, care surprinde un spectru generos de tonalități, de la cele mai înalte, la cele de bass. Puterea sunetului este sporită cu 25% față de predecesorul HTC One (M7), fără a compromite calitatea audio. Noul model HTC One (M8) dispune de două difuzoare frontale (cu incinte audio regândite), dotate cu amplificatoare noi și profile software audio personalizabile pentru a defini cu fidelitate experiența sonoră a utilizatorului.

Interfaţa HTC BlinkFeed este mai intuitivă și oferă utilizatorului o acțiune continuă de scroll pentru răsfoirea fluidă a fluxului de știri, stilul graficii de redare prezintă articole în cadrane adaptabile, iar lizibilitatea textelor este superioară. Odată cu implementarea unui nou SDK (Software Development Kit) ce permite partenerilor să integreze conținut propriu, astfel încât utilizatorii pot găsi, se pot abona la noile surse media și pot crea fluxuri personalizate de știri. Indiferent de subiect, fie sporturi, filme, sau shopping, informația relevantă se face remarcată. Opțiunea News Bundles (Grupuri de știri) aduce împreună toate articolele și tweet-urile zilei grupate în cadrul aceluiași topic din peste 1.000 de surse partenere, categorizate pe o singură pagină, pentru a fi parcurse cu ușurință4.

Cu noul HTC One (M8), utilizatorii se pot menține mai bine în formă prin combinarea hub-ului de senzori cu aplicația Fitbit 5. Separat, telefonul poate fi folosit împreună cu accesoriile6 de monitorizare Fitbit pentru aplicații complexe, precum monitorizarea somnului și alarme inteligente, sau pentru continuarea monitorizării, chiar și in absența telefonului. Prin Fitbit, smartphone-ul monitorizează somnul sau activitatea fizică a utilizatorilor care pot stabili obiective de performanță, toate informațiile fiind afișate în HTC BlinkFeed.
Fitbit este cea mai descărcată aplicație pentru dispozitive de fitness pe Google Play store.

Disponibilitate
Noul HTC One (M8) va fi disponibil la nivel mondial în variantele Gunmetal Gray, Glacial Silver și Amber Gold în rețelele a 230 de operatori:

Europa, Orientul Mijlociu și Africa:
1&1 Germany, A1 Telekom Austria, AB Poland, Action Poland, Allo Ukraine, Amazon Germany, Amazon UK, AMC (Cosmote) Albania, Avea Turkey, Batelco Bahrain, Belcompany Netherlands, BH Telecom Bosnia & Herzegovina, Bibob Denmark, Bite Latvia, Bite Lithuania, Bouygues Telecom France, Brightstar 20:20 mobile, BT UK, Call me Denmark, Carphone Warehouse Ireland, CarphoneWarehouse UK, CBB Denmark, Cell C RSA, Cell C South Africa, Cellcom Israel, Chess Norway, Citrus Ukraine, Cosmote Cyprus, Cosmote Greece, Cosmote Romania & Global Bulgaria, CYTA Cyprus, Digitec Switzerland, Djuice Norway, DT Mobile(TS) Latvia, Du UAE, Dustin Sweden, Eagle Mobile Albania, EE UK, Elisa Estonia, Elisa Finland, Elgiganten Denmark, Elgiganten Sweden, Elkjöb Norway, EMT (TS) Estonia, ERC Ukraine, Etisalat UAE, EuroRtvAGD Poland, Expert Denmark, Gigantii Finland, Go Malta, H3G Austria, H3G Denmark, H3G Italy, H3G Ireland, H3G Sweden, HT Eronet Bosnia & Herzegovina, Ingram Micro Germany, Ingram Micro Poland, Ingram Micro Mobility UK, Interdiscount Switzerland, Irange Poland, Komplett Norway, Komputronik Poland, Komsa Poland, KPN Belgium, KPN Netherlands, Lefdal Norway, LICK France, Life Belarus, LuxGSM Luxembourg, MediaExpert Poland, Media Markt Austria, Media Markt Poland, Media Markt Swizerland, Melita Malta, Meteor Ireland, Mobilcom Debitel Germany, Mobilezone Switzerland, Mobilochka Ukraine, Mobily KSA, MSH Belgium, MSH Germany, M-Tel Montenegro, M-Tel Bosnia & Herzegovina, MTI Ukraine, MTN Cyprus, MTN RSA, MTN South Africa, MTSBelarus, MTS Russia, Nawras Oman, Neonet Poland, Netcom Norway, Netcom shops Norway, Netshop Norway, (Telefónica) O2 Czech, (Telefónica) O2 Germany, (Telefónica) O2 Ireland, (Telefónica) O2 UK, Omantel Oman, Omnitel Lithuania, One Macedonia, One2Cel Norway, Ooredoo Qatar, Orange France, Orange Moldova, Orange Poland, Orange Romania, Orange Slovakia, Orange Spain, Orange Switzerland, Orange Parteners Israel, Otto Germany, Partner Communications Israel, Pelephone Israel, Perimeter Cyprus, PhoneHouse Germany, PhoneHouse Netherlands, PhoneHouse Sweden, Phones4U UK, Play Poland, Plus Communication Albania, Plus Poland, Polkomtel Poland, Proximus Belgium, Saturn Austria, Saturn Poland, Selfridges UK, SFR France, Siba Norway, SiMobil Slovenia, Space World Norway, STC KSA, Sunrise Switzerland, Svyaznoy Russia, Sveris Poland, Swisscom Switzerland, TDC Denmark, Telcom RSA, Tele2 Croatia, Tele 2 Estonia, Tele2 Latvia, Tele2 Lithuania, Tele2 Norway, Tele2 Sweden, Telia Denmark, Telia Sweden, Telekom Slovenija, Telenet Belgium, Telenor Denmark, Telenor Norway, Telenor Sweden, Telenor Hungary, Telenor Serbia, Telenorbutikken Norway, Telering Norway, Telkom Serbia, Tesco UK, Three UK, TIMItaly, TMD Germany, T-Mobile Austria, T-Mobile Croatia, T-Mobile Czech Republic, T-Mobile Germany, T-Mobile Hungary, T-Mobile Macedonia, T-Mobile Montenegro, T-Mobile Netherlands, T-Mobile Poland, T-Mobile Slovakia, Turkcell Turkey, Tus Mobil Slovenia, Velcom (TAG) Belarus, Ventelo Norway, VIP Operator Macedonia, VIP Mobile Serbia, Vipnet Croatia, Virgin Mobile France, Viva Bahrain, Viva Kuwait, Vivacom Bulgaria, Vodacom RSA, Vodacom South Africa, Vodafone Albania, Vodafone Czech Republic, Vodafone Egypt, Vodafone Germany, Vodafone Greece, Vodafone Hungary, Vodafone Ireland, Vodafone Italy, Vodafone Malta, Vodafone Netherlands, Vodafone Quatar, Vodafone Romania, Vodafone Spain, Vodafone Turkey, Vodafone UK, Wataniya Kuwait, Wind Cyprus, Wind Greece, Wind Italy, Yoigo Spain, Yug Contract Ukraine, Zain Bahrain, Zain KSA, Zain Kuwait.

Asia-Pacific: 2degrees New Zealand, 3 Hong Kong, Celcom Malaysia, China Mobile Hong Kong Ltd, Chunghwa Telecom Taiwan, CSL Ltd Hong Kong, CTM Macau, DiGi Malaysia, dtac Thailand, Far Eastone Taiwan, Indosat Indonesia, M1 Singapore, Maxis Malaysia, Mobifone Vietnam, Optus Australia, PCCW Ltd Hong Kong, SingTel Singapore, Smartone Mobile Communications Ltd Hong Kong, StarHub Singapore, Taiwan Mobile, Telecom New Zealand, Telkomsel Indonesia, Telstra Australia, U Mobile Malaysia, Vibo Taiwan, Vodafone Australia, Vodafone New Zealand, XL Indonesia

China: China Mobile, China Unicom, China Telecom
America de Nord: Toți marii operatori și retaileri printre care Amazon, Appalachian Wireless, AT&T, Best Buy, Bluegrass Cellular, Car Toys, Chat Mobility, Cincinnati Bell Wireless, Costco, Military Exchange, Net10 Wireless, Pioneer Cellular, RadioShack, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless and Walmart in the United States, and Airtime, Bell, Rogers, Sasktel, and TELUS in Canada.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
7aY9DO Awesome blog article.Thanks Again. Really Cool.
crorkz matz
szNfEN Hey, thanks for the blog.Really thank you! Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar