transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2014

Noul monitor Ultra HD Toshiba TUM-32PRO1 - disponibil din T2, 2014

Noul monitor Ultra HD Toshiba TUM-32PRO1 - disponibil din T2, 2014

Toshiba anunta lansarea modelului TUM-32PRO1, un elegant monitor Ultra HD (UHD) cu diagonala de 80 cm (32‘’) capabil sa redea gama de culori Adobe RGB 99%, pentru a oferi profesionistilor din domeniul creatiei vizuale imagini de o inalta calitate si de o claritate incredibila. Dispunand de o serie intreaga de moduri video si de un ecran 4K cu unghi larg de vizualizare ce ofera imagini de un realism absolut, monitorul Toshiba TUM-32PRO1 este alegerea ideala pentru editare foto, productie video si utilizare in domeniul designului.

TUM-32PRO1 a fost creat pentru profesionistii care au nevoie de cea mai buna calitate a imaginii, in fiecare zi. Acest monitor este perfect pentru vizionarea celor mai clare imagini gratie reproducerii excelente a culorilor, reprezentand o alegere ideala pentru industria de film sau pentru cea medicala. Gratie numarului mare de moduri de redare a imaginilor, cei ce difuzeaza materiale video, producatorii de filme si designerii isi pot admira creatiile in conditii perfecte.

TUM-32PRO1 este compatibil cu 99% dintre culorile Adobe RGB, recunoscut pe scara larga ca fiind standardul industriei. Acoperind o gama variata de culori, in special pentru nuantele de albastru si verde, noul model este foarte potrivit pentru utilizarea pe zona de publishing deoarece face posibila reproducerea aproape de perfectiune, pentru mai buna simulare in mediul digital, a materialelor tiparite. De asemenea, monitorul ofera 1.073.740.000 de culori (10-bit), plus o serie impresionanta de tehnologii de imbunatatire a calitatii imaginii, care functioneaza impreuna pentru a produce materiale foto si video cu adevarat realiste.Fotografii, editorii, scriitorii si toti cei ce au nevoie de imagini pentru activitatea pe care o desfasoara pot face fotografii folosind aparate compatibile cu Adobe RGB. Culorile vor fi reproduse cu exactitate pe monitor, iar, ulterior, in print. TUM-32PRO1 este, de asemenea, compatibil cu majoritatea standardelor de culoare din industrie – BT-709, SMPTE-C si EBU. Gratie modului predefinit, TV/Movie, vizionarea continutului video este similara cu cea de pe televizoarele obisnuite.

TUM-32PRO1 dispune de o pelicula low reflection pentru a reduce efectul de stralucire ce provine de la sursele externe de iluminat. Astfel, nivelul de lumina nu intervine in procesul de productie foto si video. In plus, ecranul cu retroiluminare Direct LED cu zonele de reglaj locale controlate individual creste nivelul contrastului, in timp ce efectele motion blur sunt reduse. Circuitul de corectie uniforma dezvoltat de Toshiba ajusteaza automat nivelul luminozitatii si al culorii si se asigura ca acestea au aceeasi intensitate pe intreaga suprafata a ecranului.

Utilizatorilor care nu lucreaza cu continut Ultra HD, TUM-32PRO1 le ofera, de asemenea, posibilitatea de a mari calitatea imaginilor standard, pana la 4K. Acest lucru este posibil gratie tehnologiei proprietare de care beneficiaza. Este o modalitate simpla si eficienta de a imbunatati calitatea prezentarilor, a materialelor demo, precum si a celor destinate expozitiilor.

In ciuda numarului mare de functionalitati de care dispune, TUM-32PRO1 este foarte simplu de utilizat. Monitorul include sistemul de calibrare a culorii, X-Rite, ce permite o reproducere fidela a culorilor si a umbrelor. Prin intermediul unei conexiuni LAN de la PC sau tableta, utilizatorii pot face rapid ajustari ale imaginii fara ca pe ecran sa apara vreun meniu care sa obtureze materialul video afisat.

Conceput, proiectat si produs in Japonia, TUM-32PRO1 ofera o calitate deosebita a componentelor. Pentru o cat mai mare flexibilitate, suportul ajustabil permite montarea monitorului atat in format peisaj, cat si portet. Capacul de protectie este indicat pentru locatiile unde lumina ambientala este foarte puternica si poate fi atasat pentru reducerea tuturor reflexiilor. 

Monitorul Ultra HD Toshiba TUM-32PRO1 va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru al anului.

Toshiba este unul dintre liderii mondiali in materie de dezvoltare de produse electrice si electronice si furnizare de servicii. Compania dezvolta o gama larga de tehnologii si produse, printre care amintim: produse digitale (inclusiv LCD TV, notebook-uri, solutii de retail si MFP), echipamente electronice (inclusiv semiconductori, echipamente de stocare si materiale), sisteme de infrastructura sociala (inclusiv sisteme energetice, solutii dedicate comunitatilor, sisteme medicale, lifturi si scari rulante si electrocasnice).

Toshiba a fost fondata in anul 1875, iar astazi activeaza o retea globala de peste 550 de companii, cu peste 202.000 de angajati la nivel mondial si cu vanzari anuale care depasesc 6,1 trilioane de yeni (74 miliarde USD).

SKIN MEDIA este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hypermarket-uri, electroshop-uri si magazine online din Romania. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este unicul importator Nikon si unicul distribuitor al Toshiba in Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jamileneh
Gamargoba Tatia! ki, shesadzlebelia gvmtvaalinoodziritadi ganvitarebis mankebi, sxva da sxva vadebze. patara vadebze qromosomuli daavadebebis dziritadi markerebi, romelic, sheizleba mogvianebit agar gamovlindes, an piriqit ufro iyos gamoxatuli. 20 22 kviraze schans dziritadi mankebi, magalitad xerxemlis tiaqari (spina bifida), gulis mankebi da ase shemdeg, zalian bevri arsebobs. am dziritad vadaze unda gadawydes aris tu ara sisocxlestan sheutavsebeli manki da sheizleba sakitxi dadges orsulobis shewyvedaze. arsebobs iseti mankebi, romlebic vlindeba 30-kviris shemdeg (magalitad zogierti gulis manki, an kuchnawlavis mankebi) da am shemtxvevashi ukve pediatri unda iyos mzad imisatvis rom bavshv dabadebistanave daexmaros. es zalian mokled. tu rame konkretuli gainteresebt gipasuxebt es zalian vrceli shekitxvaa da sachiroebs didi moculobis pasuxs
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar