transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-02-2014

Noul portofoliu prepaid de la Cosmote - patru noi extra-optiuni

Noul portofoliu prepaid de la Cosmote -  patru noi extra-optiuni

Cosmote România aduce un nou portofoliu de prepaid, compus din patru noi extra-optiuni, din care trei oferă trafic nelimitat în aplicatia WhatsApp, respectiv două add-on-uri.

„Prin acest portofoliu proaspăt, simplificat, cu un pachet total nou de beneficii, precum trafic de date inclus sporit, mai multe minute în retelele nationale, comunicare nelimitată în retea si către Romtelecom, trafic nelimitat în aplicatia WhatsApp, clientii au o libertate extinsă să îsi împărtăsească experientele în timp real dincolo de granite, indiferent de reteaua sau de tara în care locuiesc”, a spus Mathias Hanel, Chief Commercial Officer Residential Segment Romania.

Noul portofoliu prepaid COSMOTE include patru extra-optiuni pentru Cartela COSMOTE si Cartela Vibe, cu preturi între 5 euro si 10 euro. Astfel, clientii au disponibile pachete de beneficii compuse din 3.000 minute în retea, 3.000 minute către Romtelecom, nelimitat SMS-uri în retea, 120 minute/SMS-uri nationale si 50 MB trafic de date până la pachete ce contin nelimitat minute în retea si către Romtelecom, nelimitat SMSuri în retea/nationale, 200 minute nationale/internationale, 800 MB trafic de date si acces nelimitat în cadrul aplicatiei WhatsApp.

În plus, în perioada promotională 27 februarie – 10 martie, clientii COSMOTE îsi pot spori beneficiile din extraoptiunile Play Free S – Play Free XL cu un bonus: add-on-ul Share, care aduce suplimentar de la 125 de minute/SMS-uri nationale, până la 125 minute nationale si internationale fix si mobil.

De asemenea, pentru extraoptiunile Play Free S si Play Free M, clientii care doresc să se bucure de servicii de voce nelimitate în retea, au la dispozitie add-on-ul Nelimitat, pentru 1 euro credit/lună. Detalii despre oferta completă sunt disponibile pe siteul www.cosmote.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
oiXYDY Thanks a lot for the article post. Great.
high quality backlinks
UfZcY5 Enjoyed every bit of your article post.Thanks Again. Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar