transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-03-2014

Noul www.cosmote.ro - siteul Cosmote Romania, relansat intr-o varianta moderna

Noul www.cosmote.ro - siteul Cosmote Romania, relansat intr-o varianta moderna

Cosmote România anuntă relansarea website-ului www.cosmote.ro, ca parte a preocupărilor operatorului de a oferi acces mai usor la informatie si la serviciile companiei. Noul website vine cu un design nou, cu o nouă structură si introduce o platformă e-shop integrată, care va permite achizitionarea unei game largi de servicii COSMOTE si diverse produse. Vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a activa contracte noi sau de a le reînnoi pe cele existente, precum si de a realiza diferite actiuni în contul lor.

„Noul cosmote.ro aduce o experientă online de înaltă calitate, mai captivantă si un proces mai usor de a alege abonamentele perfecte. Suntem încântati să punem la dispozitia utilizatorilor un website automatizat în întregime, care oferă o metodă mai simplă si mai eficientă de a naviga printre serviciile si produsele companiei. Clientii pot acum să comande online, primind coletul acolo unde îsi doresc”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii România.

Noul website COSMOTE vine cu noi functionalităti precum Automatul de oferte, o metodă de selectie prin care clientii îsi pot configura orice pachet cu smartphone, abonament, extraoptiune si accesoriu într-o singură pagină.

În plus, cu scopul de a ajuta consumatorii să găsească telefonul mobil ideal pe baza nevoilor personale, si nu doar conform cu caracteristicile tehnice, noul website a integrat instrumentul Match Me, organizat sub forma unui chestionar nontehnic, concentrat pe preferintele clientilor, nevoile si obiceiurile lor, acoperind arii precum Internet, e-mail, multimedia si mobilitate. Ca urmare a informatiilor furnizate de clienti, functionalitatea Match Me va afisa sugestiile corespunzătoare de telefoane mobile.

De asemenea, website-ul este prevăzut cu Fast Access Line, o listă derulantă care permite afisarea instantă a celor mai importante actiuni ce pot fi realizate de către client, si cu sectiunea MyAccount, prin care clientii îsi vor putea gestiona propriul cont.

Magazinul online oferă o gamă largă de terminale si accesorii, alături de serviciile companiei. Clientii pot alege optiunea preferată de expediere, livrarea acasă sau preluarea produselor dintr-un magazin COSMOTE, precum si metoda preferată de plată, online sau ramburs.

Noul website are un design adaptiv, armonizându-se oricărui tip de ecran, oferind astfel o experientă completă în functionare indiferent de terminalul pe care este accesat.

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienti la 31 decembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai putin de cinci ani, COSMOTE România si-a depăsit competitorii în ceea ce priveste reteaua de acoperire natională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar