transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-11-2015

O noua solutie Telekom de Internet Wi-Fi cu componente de data analytics pentru companii

O noua solutie Telekom de Internet Wi-Fi cu componente de data analytics pentru companii

Telekom Romania lansează Managed Wi-Fi, un serviciu de Internet wireless cu componente de data analytics pentru companii, devenit disponibil comercial după o perioadă de testare. Telekom Managed Wi-Fi este cea mai nouă solutie de Internet wireless din portofoliul companiei, după ce anul trecut au fost lansate Fon pentru clientii persoane fizice, respectiv GCA ( Global Corporate Access) pentru companii. În plus, de la începutul acestui an este disponibilă si o solutie inovatoare pentru spatii publice – copacul digital – un încărcător solar pentru dispozitivele mobile cu Wi-Fi încorporat.

Telekom Managed Wi-Fi este o solutie B2B completă, bazată pe echipamente Cisco, eficientă atât în birouri, cât si în spatii publice mai vaste, precum hoteluri, restaurante, mall-uri, magazine sau alte zone de interes public. Utilizatorii finali beneficiază de acces gratuit la Internet, iar companiile pot extrage date relevante pentru afacerile lor în functie de traficul efectuat. De exemplu, proprietarul unui restaurant poate afla de câte ori i-a trecut pragul un client si îi poate face oferte de fidelizare. Proprietarii unui magazin pot identifica raioanele care prezintă mai putin interes si pot reconsidera strategia de aranjare a rafturilor în functie de informatiile obtinute. Un hotel poate obtine scoruri mai bune în functie de calitatea serviciului wireless pe care îl oferă, iar stabilitatea acestui serviciu poate fi determinată de numărul de clienti conectati simultan, informatie în functie de care poate fi redimensionat numărul de access points.

Solutia oferă date si despre zonele cu traficul cel mai intens, în functie de intervalele orare, putând fi adoptată si de administratiile locale si amplasată în parcuri, ca parte a unor proiecte de tip smart city.

Aceste informatii pot fi prelucrate ulterior pentru reamenajarea spatiului respectiv sau pentru a gestiona mai eficient serviciile de securitate din zonă.

Telekom Managed Wi-Fi este disponibil începând cu 30 Euro/ lună, fără TVA, pentru fiecare dintre punctele de acces. Serviciului standard îi pot fi adăugate o pagină de acces adaptată la elementele de design ale clientului, functii avansate de analytics, access points cu o capacitate mai mare sau adecvate zonelor cu intemperii, alte echipamente de retea sau cablarea structurată aferentă, costurile variind în functie de aceste optiuni suplimentare.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara nici un fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar