transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2014

Oferta de Craciun de la Telekom - continut multi-screen si viteza la Internet de pana la 1 Gbps

Oferta de Craciun de la Telekom - continut  multi-screen si viteza la Internet de pana la 1 Gbps

Clientii noi care îsi doresc o ofertă integrată fix-mobil, cu maximum de beneficii la cel mai bun pret, precum si o experientă multi-screen, pot opta pentru noul pachet de la Telekom Romania Communications care contine Televiziune L, Internet L, Voce fixă M, beneficii Telekom TV Web & Mobile si serviciul de voce mobilă Nelimitat Voce L, la 133 de lei pe lună, având inclus si un telefon mobil Samsung Galaxy Trend LITE. Clientii pot completa acest pachet cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 LITE T110, cu ecran de 7 inci si conectivitate WiFi, disponibilă în 24 de rate, pentru 25 de lei/lună.

Clientii care se află în ariile acoperite de tehnologia de ultimă generatie fiber-to-the-home (FTTH) oferită de companie, vor beneficia, de asemenea, de viteză la Internet de până la 1 Gbps, inclusă în ofertă. În ceea ce priveste serviciile TV, sunt disponibile până la 126 de canale TV  pentru utilizatorii de televiziune interactivă sau cablu digital. 

Mai mult, clientii care aleg această ofertă beneficiază de acces gratuit, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, la un număr de până la 62 de canale TV si Eurosport 360 HD. Mai multe detalii despre Telekom TV Web&Mobile sunt disponibile aici. 

Oferta specială de Crăciun, care contine patru servicii pe o singură factură, este disponibilă pentru toti clientii noi. Beneficiile ofertei pot varia în functie de tehnologia specifică disponibilă în aria în care se află clientul. Utilizatorii noi pot opta si pentru pachetul care include Televiziune L, Internet L, Voce M, la pretul de 79 lei pe lună.Telekom Romania asigură, la acest moment, acoperire FTTH în 13 orase: Arad, Baia Mare, Botosani, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Suceava si Timisoara. 

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar