transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2014

Oferta de toamna Orange PrePay: beneficii flexi si viteza 4G la internet

Oferta de toamna Orange PrePay: beneficii flexi si viteza 4G la internet

Orange deschide seria ofertelor de toamnă si lansează oferta adresată clientilor PrePay, care au posibilitatea să aleagă lunar un beneficiu flexi si viteza 4G pentru internetul inclus în toate optiunile.

Astfel, fie că au deja o cartelă sau îsi activează acum un SIM nou, clientii Orange PrePay pot opta gratuit pentru beneficiul flexi pe care vor să îl adauge peste optiunea existentă. În functie de optiunea PrePay activă în cont, clientii pot obtine în plus până la 250 MB trafic de internet oricând, 500 MB trafic de internet noaptea, acces prin Orange TV Go la o selectie de canale TV si 1 GB trafic de internet în cadrul aplicatiei sau 50 MB trafic de internet în roaming.

Oferta se poate activa prin apel gratuit la *100#, ramura flexi, sau direct în contul online Orange pe www.orange.ro/contul-meu , sectiunea bonus beneficii flexi.

Pentru a se bucura de viteza 4G este necesar ca utilizatorii să aibă un dispozitiv compatibil 4G (modem, tabletă, smartphone), să fie în aria de acoperire disponibilă pe www.orange.ro/4g si să aibă un SIM compatibil. În cazul în care nu au unul deja, clientii pot merge în orice Orange shop pentru a schimba gratuit SIM-ul actual cu unul cu acces 4G.

„Clientii Orange PrePay sunt mereu în căutarea celor mai noi tehnologii, vor să testeze si să aibă libertate cât mai mare în alegerea beneficiilor de care au nevoie.

Prin campania de toamnă, aducem mai aproape tehnologia 4G, pe care o pot încerca si care le va oferi o experientă mult mai plăcută atunci când accesează internetul, Orange fiind singurul operator din Romania care oferă clientilor PrePay posibilitatea să folosească traficul de internet la viteze 4G. În plus, au posibilitatea să beneficieze de trafic de internet suplimentar si sa acceseze serviciul Orange TV Go.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar