transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2014

Oferta Orange pentru serviciile de internet la viteze 4G

Oferta Orange pentru serviciile de internet la viteze 4G

Orange România a lansat reteaua 4G în peste 1000 de localităti din tară si se adresează clientilor din zonele acoperite 4G cu o ofertă dedicată pentru serviciile de internet. Astfel, în acord cu investitiile făcute pentru a oferi cel mai înalt standard de calitate a serviciilor de voce prin HD Voice, Orange le oferă clientilor săi si servicii de internet de cea mai bună calitate.

După ce în urmă cu o săptămână anunta includerea traficului de internet 3G+, cu viteze medii reale începând de la 6,5 Mbps, în toate abonamentele sale, Orange lansează optiuni noi, care le oferă clientilor trafic de internet suplimentar si viteze medii reale mărite, de până la 60 Mbps. Cu abonamentul Panteră, clientii au acces la internet 4G cu viteze medii reale de 30 Mbps si pot folosi acelasi trafic inclus în abonament în tară, pe un al doilea dispozitiv (tabletă sau modem), si în roaming (în tările din zona 1), fără o taxă suplimentară. Din această vară, ei vor putea naviga pe internet la viteze 4G chiar si când vor călători în alte tări.

Clientii cu telefoane compatibile au posibilitatea să testeze gratuit serviciul de internet la viteze 4G timp de 3 luni.

Utilizatorii serviciilor de internet mobil pe laptop sau tabletă au trafic de internet din abundentă si acces la viteze medii reale de download de 60 Mbps, începând cu abonamentul Colibri 16.

Si clientii Orange PrePay au trafic de internet inclus în toate optiunile. În plus, sunt singurii utilizatori de cartele pre-plătite din România care au acces la servicii de internet 4G.Orange oferă un portofoliu bogat de smartphone-uri 4G, cu 21 de modele, precum Nokia Lumia 625, cel mai accesibil smartphone 4G, sau Samsung Galaxy Core 4G, cu preturi pornind de la 0 euro, împreună cu abonamentele Panteră. Mai mult, cei care doresc să-si schimbe smartphone-ul 3G cu unul 4G primesc o reducere suplimentară de până la 50 de euro prin programul Buy - Back.

Clientilor cu abonament Panteră, Orange le oferă posibilitatea să opteze pentru o tabletă la pret subventionat la semnarea contractului, în locul unui smartphone. De exemplu, acestia pot achizitiona tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G la pretul de 149 euro împreună cu abonamentul Panteră 31 pe o perioadă de 2 ani.

Cei care accesează internetul de pe laptop pot alege cel mai rapid modem Wi-Fi, Air Net 4G E5776, disponibil la 49 de euro împreună cu abonamentul Colibri 16 pe 2 ani.

Pe lângă acoperire, pentru a accesa internetul 4G clientii au nevoie de o cartelă SIM 4G, pe care o pot obtine gratuit în magazin, de un dispozitiv 4G si de un abonament sau o optiune dedicată. În Orange shop, cei care au nevoie de asistentă pentru familiarizarea cu functiile dispozitivelor lor 4G, pentru setări sau pentru conectarea modemului sau routerului 4G la laptop pot fi asistati de către un Orange Expert.

Clientii din Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara sunt invitati la Orange shop să testeze serviciile de internet 4G+, care oferă viteze teoretice de până la 300 Mbps pentru download. Serviciul va fi disponibil comercial imediat ce pe piată vor fi lansate dispozitive compatibile cu această tehnologie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
zi2Fne Looking forward to reading more. Great article post.Really looking forward to read more. Really Cool.
crorkz
eQn4cJ Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Really thank you!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar